Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας: Σε πανικό ο Τσίπρας!!!

Όσοι παρακολουθήσαμε χθες την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τα πρώτα ή τελευταία γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, είδαμε έναν πρωθυπουργό να συνεχίζει την κακοστημένη προπαγάνδα, να στερείται σχεδίου και ανάληψης ευθυνών, να επιτίθεται προσωπικά και με ύβρεις στους αντιπάλους και όλα αυτά σε κλίμα πανικού και πόλωσης.

Αντί να μιλήσει στην κοινωνία που δοκιμάζεται από τις ανάλγητες πολιτικές του, αντί να απολογηθεί για τα ψέματά του και τις αμέτρητες υποσχέσεις του, προτίμησε να απευθυνθεί, με αντιπολιτευτικό λόγο η αλήθεια είναι, στο στενό κομματικό του ακροατήριο. Αντί να θέσει τα διλήμματα στην κυβέρνησή του έριξε για μια ακόμη φορά το μπαλάκι στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι σαφές ότι κάθε μέρα που περνά βουλιάζει στην ανυποληψία. Οι πολίτες ολοένα και περισσότερο του γυρίζουν την πλάτη και ο ίδιος βυθίζεται στην αλαζονεία του. Η Πρώτη Φορά Αριστερά απέτυχε παταγωδώς, διαψεύστηκε σε ό,τι εξήγγειλε, με καταστροφικές και ολέθριες συνέπειες για την πατρίδα και τους πολίτες.

Ας σταματήσουν επιτέλους τα επικοινωνιακά τους παιχνιδάκια με φιέστες και ύμνους και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους κάνοντας αυτοκριτική.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Η ενορία μας Κοίμηση Θεοτόκου Μουζακίου δίνει μεγάλο βάρος στην κατήχηση των νέων της πόλης μας

Επόμενο άρθρο

Εθιμοτυπική συνάντηση στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνα Δουσίκου