Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ο Τσίπρας εγκλωβίστηκε στα ψέματά του!!!

Όσοι παρακολουθήσαμε την προχθεσινή παρέμβαση – διάγγελμα του Πρωθυπουργού διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά, ότι συνεχίζει αμετανόητος την πολιτική της πόλωσης, τους διχασμού και της εξαπάτησης, εγκλωβισμένος στα τεράστια πολιτικά αδιέξοδα που ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν δημιουργήσει. Είπε ψέματα πολλά: Δήλωσε ότι δεν θέλει να κόψει συντάξεις, την ώρα που και τις συντάξεις κόβει και τις εισφορές αυξάνει. Είπε ότι πολεμά τη διαπλοκή, την ώρα που αντισυνταγματικά αφαιρεί την αρμοδιότητα για τις τηλεοπτικές άδειες από το ανεξάρτητο ΕΣΡ , για να την αναθέσει στην κυβερνητική του πλειοψηφία. Γιατί όποιος πιστεύει ότι οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες θα χτυπήσουν τη διαπλοκή, πλανάται πλάνη οικτρά. Το μερίδιό τους στη νομή της διαπλοκής μάχονται να διεκδικήσουν! Τη μόνη αλήθεια που τόλμησε να πει είναι ότι έρχονται πολύ πιο δύσκολες ημέρες. Εξαιτίας της ανεύθυνης και τελικά επικίνδυνης πολιτικής του απαντάμε εμείς.

Η χώρα έχει κυριολεκτικά παραλύσει με τους δικηγόρους, τους μηχανικούς, τους συμβολαιογράφους, τους αγρότες, τους εμπόρους, τους βιοτέχνες και τους γιατρούς να μην βρίσκουν κανένα σημείο σύγκλισης με την κυβερνητική πρόταση. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση εξαιτίας του λαϊκισμού και των ψευδαισθήσεων που συστηματικά καλλιεργούσε δεν έχει καμία αξιοπιστία για να συζητήσει μαζί τους. Το μόνο που κατάφερε ο κ. Τσίπρας είναι να μπλοκάρει την οικονομία, να διαλύσει την επαγγελματική υπόσταση της μεσαίας τάξης, να ανοίξει πόλεμο με την παραγωγική Ελλάδα. Η κατάσταση πρέπει να εκτονωθεί, πρέπει να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος με τους κοινωνικού φορείς, που να βασίζεται πάνω σε κοστολογημένα και πραγματικά στοιχεία. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις για το ασφαλιστικό, που δυστυχώς δεν υιοθετήθηκε καμία από αυτές! Καλούμε την κυβέρνηση να σοβαρευτεί επιτέλους, να κυβερνήσει, να καταλαγιάσει το εκρηκτικό κλίμα και την κοινωνική ένταση που προκάλεσε με τους χειρισμούς της και να αναλάβει τις ευθύνες της. Αν δεν μπορεί να το πράξει, ας το πει ευθέως, χωρίς υπεκφυγές και δικαιολογίες. Γιατί ως γνωστό, στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

«Πως γνωρίζουμε το Τάλαντό μας;»

Next Article

Πρόγραμμα παροχής εθελοντικής εργασίας υλοποιεί το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας

Related Posts