Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νίκος Ευθυμιάδης στον Παλαμά: Οι άνθρωποι καταξιώνουν τους ρόλους -Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο ρυθμιστής των μετεκλογικών πολιτικών εξελίξεων

efthymiadis Pasok Palamas

Νίκος Ευθυμιάδης στον Παλαμά: Οι άνθρωποι καταξιώνουν τους ρόλους -Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο ρυθμιστής των μετεκλογικών πολιτικών εξελίξεων

Εκδήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΑΜΑΣ :ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ – “ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ” 

Στη σκιά του πολύνεκρου τραγικού δυστυχήματος πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά η πρώτη ανοικτή εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νομού Καρδίτσας, Νίκου Ευθυμιάδη.

Στην αρχή ο Νίκος Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν των Τεμπών και στο ότι όλη Ελλάδα πενθεί, ζώντας κλίμα Μεγάλης Εβδομάδος , ευχαριστώντας όλους τους Παλαμιώτες και τις Παλαμιώτισσες, που παραβρέθηκαν στηρίζοντας την υποψηφιότητά του.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο τ. Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής -bΔυτικής Θεσσαλίας Πέτρος Ηλιάδης που αναφέρθηκε στην στενή συνεργασία του με τον πολιτικό μηχανικό Νίκο Ευθυμιάδη ως αιρετό στα όργανα του Επιμελητηρίου αλλά και στην πολυσχιδή προσωπικότητά του που συνδυάζει τον Τεχνοκράτη και τον άνθρωπο της Τέχνης και της Μουσικής.

Ο τ. Δήμαρχος Καλαμπάκας Αντώνης Πινιάρας αναφέρθηκε στο αξιόλογο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο που επιτέλεσε στο Δήμο Μετεώρων -Καλαμπάκας ως καλλιτεχνικός

Διευθυντής του Ωδείου και της Μικτής Χορωδίας καθώς και στην ανεξίτηλη σφραγίδα πού έβαλε ως Διοικητής στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων, που συνεχίζει σήμερα ως    Πρόεδρος του Συλλόγου «οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων».

Στο τέλος ,ο Γιώργος Διδάγγελος τ. Δήμαρχος Παλαμά και Νομάρχης Μαγνησίας και Ιωαννίνων, αναφέρθηκε στην Παλαμιώτικη καταγωγή και τις ρίζες του Νίκου Ευθυμιάδη, στην εκκλησιαστική προσφορά και στο έργο του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κλείνοντας ο Νίκος Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στο όραμα της γενιάς του για προσφορά στον Τόπο και στην Πατρίδα και στην δική του επιστροφή μετά από διεθνή σταδιοδρομία (Μιλάνο, Η. Π. Α., Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον κ.α.), στην Αθήνα (ΕΡΤ κλπ.) στο Νόμο Καρδίτσας για να συμβάλει στην ανάπτυξη της γενέτειρας Γης.

«Νιώθω χρήσιμος για να προσφέρω με αρχές και αξίες, σεβόμενος και τιμώντας την ψήφο σας», τόνισε ο Νίκος Ευθυμιάδης.

Αναφέρθηκε μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καθοριστικός ρυθμιστής των πολιτικών μετεκλογικών εξελίξεων.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρακώστας και πολλοί πολιτικοί φίλοι και ψηφοφόροι του Νίκου Ευθυμιάδη.

efthymiadis Nikos Pasok Palamas
Total
0
Shares
Previous Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

…εν μέσω εθνικού πένθους επιχειρεί την ιδιωτικοποίηση του νερού η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη

Next Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Κεντρική πλατεία Καρδίτσας - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Σήμερα ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – αύριο ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Καρδίτσας σε συζήτηση για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης