Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας – Ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους

Νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας - Ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους

Νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας – Ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους

Μία ακόμη νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 του Πιερικού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 2ο λεπτό και ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Χαντζάρας μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 4ο λεπτό η Αναγέννηση «άγγιξε» το γκολ. Ο Μπενγκόα με εξαιρετική μπαλιά «βρήκε» τον Σταμόπουλο, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Τζήμας.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 17ο λεπτό. Ο Μπενγκόα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπάλλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζήμα.

Δύο λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση. Ο Μπραμπίγια εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ, όμως ο Τζήμας απέκρουσε με δυσκολία.

Στο 20ο λεπτό ο Πλέγας σούταρε εκτός περιοχής, όμως η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 32ο λεπτό. Ο Μπραμπίγια σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Καρδιτσιώτικη ομάδα να προηγείται με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Μπάλλα στο 17ο λεπτό.

Η Αναγέννηση συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας να βρει το δεύτερο γκολ.

Στο 75ο λεπτό ο Μπαντιμπανγκά, ο οποίος είχε περάσει πριν λίγο στον αγωνιστικό χώρο «βρήκε» ωραία τον Μπενγκόα και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζήμα για το 2-0.

Ακόμα δύο ευκαιρίες στο 90′ όταν ο Καρανίκας με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, σούταρε όμως ο Τζήμας απέκρουσε και ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Γκίνη πέρασε άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα μαςΑναγέννηση Καρδίτσας πανηγύρισε ακόμη μία σημαντική νίκη, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η αρχική σύνθεση που επέλεξε ο προπονητής των γηπεδούχων κ.Περικλής Αμανατίδης:

Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Μπάλλας (75’ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (85′ Κουτσιανικούλης), Μπενγκόα (75′ Βιδάλ), Μπραμπίγια (65′ Μπαντιμπανγκά) και Μπιανκόνι (85′ Γκίνη)

Ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους !

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πιερικό.

Παρά τους πολλούς και αυστηρούς περιορισμούς λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο τηρούμε αυστηρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, η παρουσία των φιλάθλων μας για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συγκλονιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Θα θέλαμε επίσης να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά την είσοδο τους στο Δημοτικό Στάδιο.

Το γεγονός πως λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την τεράστια επιθυμία του κόσμου μας να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας στεναχωρεί, όμως ελπίζουμε πως σύντομα θα ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας για να δούμε την Αναγέννηση μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε!»




Total
0
Shares
Previous Article
Αίολος/Γόμφοι

Ίκαροι – Αίολος/Γόμφοι 77-73: Το ντέρμπι κρίθηκε στην παράταση

Next Article
Δήμος Πύλης - Απογραφή 2021: Aπογραφή Κατοικιών στον Δήμο Πύλης

Δήμος Πύλης - Απογραφή 2021: Τελευταία ευκαιρία για όσους δημότες δεν έχουν απογραφεί