Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νίκη εκτός έδρας για την ΑΕ Μουζακίου !

Αποτελέσματα Α1 ΕΠΣΚ 19η αγωνιστική (2018-19)!

Με την Μαυραϊκή να συνεχίζει νικηφόρα, τον ΑΟ Φύλλου κερδισμένο και το ντέρμπι στο Ξυνονέρι να τελειώνει χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η 19η “στοφή” της Α1 ΕΠΣΚ 2018-19.

Άρης Φίλιας – ΑΕ Μουζακίου 1-3 (ημ. 1-2)

Με το τρίποντο από τη Φίλια απέδρασε η ΑΕΜ, παραμένοντας έτσι στο κόλπο της 5άδας. Ο Ζήσης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3 για τους “κιτρινόμαυρους”. Ο Μπενέκης ισοφάρισε στο 32′ για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Μαυρομμάτη στο 40′. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στο 64′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Άρης Καρδίτσας – ΑΟ Φύλλου 0-1 (ημ. 0-1)

Τεράστιο διπλό μέσα στη Συνοικία Αγίας Παρασκευής πανηγύρισε ο ΑΟΦ κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατοχύρωση της 2ης προνομιούχου θέσης. Το γκολ του Γάτσιου από το 4′ ήταν αρκετό για την ομάδα του Βασίλη Κούκλη να φύγει με το 0-1 και το τρίποντο από την Καρδίτσα.

Ήφαιστος – Θεσσαλικός Ματαράγκας 0-0 (ημ. 0-0)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Ήφαιστος και Θεσσαλικός στο ντέρμπι 5άδας που διεξήχθη στο Ξυνονέρι. Έγινε ένα καλό παιχνίδι με ρυθμό, όμως οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ μένοντας έτσι στο στείρο 0-0. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 3′ με τον Κάκκο.

ΑΕ Καρποχωρίου – Αργεντινή Καρδίτσας 3-0 (ημ. 2-0)

Χωρίς να δυσκολευτεί η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο κρεσέντο αυτή τη φορά κόντρα στην ουραγό Αργεντινή. Οι “κιτρινόμαυροι” επιβλήθηκαν του αντιπάλου με σκορ 3-0, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Ζαχαρής (3′, 80′) και Κορνιζίδης 38′.

Αετός Αγίου Θεοδώρου – Ελπίδα Αγίου Γεωργίου 3-0 (ημ. 3-0)

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Αετός νικώντας εύκολα κι από το ημίχρονο την Ελπίδα των αρκετών απουσιών με σκορ 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Σκαλιάπας 26′ και Μπάτσας (27′, 38′).

Αστέρας Δασοχωρίου – Αίας Μαραθέας 1-1 (ημ. 1-0)

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τη 2η θέση άφησε πίσω του ο Αστέρας Δασοχωρίου μένοντας στο 1-1 με τον Αίαντα Μαραθέας. Ο Ισούφης στο 41′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Κρικέλη Στ. στο 70′ να διαομορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου – Μαυραϊκή 1-4 (ημ. 1-1)

Το +9 στην κορυφή διατήρησε η Μαυραϊκή μετά το άνετο διπλό στο Παλαιοκκλήσι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πολύζο Δ. στο 20′. Ο Κούρκουλας στο 45′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Με δύο γρήγορα γκολ ο Μπαντής Σ. στο 51′ και 53′ “καθάρισε” τη νίκη των πρωτοπόρων. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 62′ ο Μπαντής Β.

Προδρομιακός – Αετός Καλλιφωνίου 3-1 (ημ. 1-0)

Στο -2 από την 5άδα βρέθηκε ο Προδρομιακός μετά και την δεύτερη σερί νίκη του. Ο Κωστόπουλος Σ. από την άσπρη βούλα στο 13′ έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Στο 73′ ο Κατσάρας τους έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Ο Αετός μείωσε με τον Πούλιο στο 81′, για να κάνει το τελικό 3-1 ο Μπαλάφας Ι. στο 86′.

Αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής:

Άρης Καρδίτσας – ΑΟ Φύλλου 0-1

Άρης Φίλιας – ΑΕ Μουζακίου 1-3

Ήφαιστος – Θεσσαλικός Ματαράγκας 0-0

ΑΕ Καρποχωρίου – Αργεντινή Καρδίτσας 3-0

Αετός Αγίου Θεοδώρου – Ελπίδα Αγίου Γεωργίου 3-0

Αστέρας Δασοχωρίου – Αίας Μαραθέας 1-1

Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου – Μαυραϊκή 1-4

Προδρομιακός – Αετός Καλλιφωνίου 3-1


Επόμενη αγωνιστική (20ή, 2/3):

ΑΕ Μουζακίου – ΑΕ Καρποχωρίου

ΑΟ Φύλλου – Αετός Αγίου Θεοδώρου

Αίας Μαραθέας – Θεσσαλικός Ματαράγκας

Αετός Καλλιφωνίου – Άρης Φίλιας

Αργεντινή Καρδίτσας – Ήφαιστος

Ελπίδα Αγίου Γεωργίου – Αστέρας Δασοχωρίου

Μαυραϊκή – Άρης Καρδίτσας

Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου – Προδρομιακός

ΠΗΓΗ: KarditsaSport.gr

ΦΩΤΟ: Mouzakinews.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

 




Total
0
Shares
Previous Article

«Υπουργείο Ευκολίας»

Next Article
ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας

Πάλι καταστροφολογεί η Ν.Δ. με την έκθεση της Κομισιόν

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…