Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέος προπονητής στον Γ.Σ Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. Πασιαλής ο Μπελάγιας!

pasialhs

Ο έμπειρος Καρδιτσιώτης προπονητής Στέφανος Μπελάγιας θα κάθεται στον πάγκο του Γ.Σ Μουζακίου την αγωνιστική περίοδο 2019/20, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο “κιτρινόμαυρος” σύλλογος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. Πασιαλής” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Στέφανο Μπελάγια.

Επιλέξαμε τον Στέφανο γνωρίζοντας τον επαγγελματισμό και την αγάπη του για το Μπάσκετ.

Ο Στέφανος Μπελάγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και κάτοχος διπλώματος προπονητή Α΄ Κατηγορίας.
Στην πολυετή του πορεία στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης έχει εργαστεί στους εξής συλλόγους: Νίκη Αμαρουσίου, Δόξα Μητρόπολης, Ένωση Δήμου Μητρόπολης, Τιτάνες Παλαμά, Γ.Σ. Σοφάδων και Ολυμπιακό Καρδίτσας.

Στόχος του συλλόγου μαζί με τον προπονητή είναι η δημιουργία μια αξιόμαχης ομάδας αποτελούμενη από παίκτες της περιοχής, αλλά και από αθλητές που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Μεγάλο βάρος θα δoθεί στη σωστή οργάνωση και λειτουργία των υποδομών ώστε οι νέοι της περιοχής να έχουν τη δυνατότητα να μάθουν σωστά το άθλημα, να συμμετέχουν σε επίσημους και φιλικούς αγώνες, όπως και σε πολλές άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τον Στέφανο στην οικογένεια του Πασιαλή και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Σε δηλώσεις ο Στέφανος Μπελάγιας επεσήμανε: Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του συλλόγου για την πρόταση συνεργασίας και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Ο τρόπος σκέψης για την οργάνωση και τη λειτουργία του συλλόγου με βρήκε απόλυτο σύμφωνο γι’ αυτό και δέχτηκα τη συνεργασία. Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο το έργο μου, καθώς ο σύλλογος ήταν ανενεργός για 8 περίπου χρόνια, πριν η καινούργια διοίκηση αναλάβει να τον επαναδραστηριοποιήσει, όμως δεσμεύομαι να εργαστώ όσο καλύτερα μπορώ, μαζί με τους ανθρώπους της Διοίκησης για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί“.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos1

Στη γιορτή του Προεδρικού Μεγάρου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο Καρδιτσιώτης βουλευτής της Ν.Δ.

Next Article
ao agnantero kanelis

Συνεχίζει στον ΑΟ Αγναντερού ο Κανέλης!

Related Posts