Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέοι επισκέπτες από τη Λεμεσό της Κύπρου στο Μουσείο Αστυνομίας Καρδίτσας

mouseioastynomiaskarditsa2

 

Οι νέοι επισκέπτες μας από τη Λεμεσό της Κύπρου

Η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας (Π.Ο.Π.Ο.) Λεμεσού συμμετείχε πρόσφατα στην ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου αυτής κ. Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας Επαρχίας Λεμεσού κ. Νικόλαος Χαραλάμπους συνοδευόμενος από Κύπριους Αστυνομικούς και τις συζύγους τους πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας, όπου και ξεναγήθηκαν από τον ιδρυτή του κ. Δημήτριο Καλλιαντζή.

Οι φίλοι μας Κύπριοι εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους και την ικανοποίησή τους για τα ιστορικά εκθέματα που φυλάσσονται στο Μουσείο μας, τα οποία προέρχονται από την Κυπριακή Αστυνομία.

Στις εντυπώσεις τους κατέγραψαν χαρακτηριστικά, ότι το Αστυνομικό μας Μουσείο αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για το Σώμα της Αστυνομίας και όχι μόνο. Με την ύπαρξή του και τη λειτουργία του προσφέρει μία ζωντανή μαρτυρία ιστορικής μνήμης και προβάλλει την πορεία και την προσφορά του Σώματος της Ελληνικής Χωροφυλακής από το έτος 1833 έως το έτος 1984 και της Αστυνομίας Πόλεων από το 1921 έως το 1984.

Μουσείο Αστυνομίας Καρδίτσας
www.karditsapolicemuseum.gr

mouseioastynomiaskarditsa1

mouseioastynomiaskarditsa2




Total
0
Shares
Previous Article

Πλήρη τηλεοπτική κάλυψη σε όλα τα ορεινά χωριά της Καρδίτσας

Next Article
Και τώρα ο Κόροιβος Αμαλιάδας

Και τώρα ο Κόροιβος Αμαλιάδας

Related Posts