Νέοι χώροι αναψυχής στο «Μύλο» και στη «Γκούρα» Καστανιάς

agorastos michalakis

Νέοι χώροι αναψυχής στο «Μύλο» και στη «Γκούρα» Καστανιάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την ανάπλαση και ανάδειξη δυο χώρων αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο που περιλαμβάνει:

-την ανάδειξη, διαμόρφωση και προστασία του περιβάλλοντος χώρου του νερόμυλου στη θέση «Μύλος» που παρουσιάζει βλάστηση με μεγάλη βιοποικιλότητα και δυνατότητα ανάπτυξης δραστηριοτήτων αναψυχής και

-τη βελτίωση και συντήρηση του χώρου στη θέση «Γκούρα» για την περαιτέρω ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων και αναψυχής.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 195.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες δρομολογούμε ένα τουριστικό, περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό έργο για την περιοχή της Καστανιάς Μετεώρων δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για τους επισκέπτες» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Συνεργαζόμαστε με το Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ » που με ζήλο εργάζεται για την ανάδειξη του τόπου, αναμορφώνουμε χώρους αναψυχής ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης και ενισχύουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές μιας περιοχής ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και πλούτου».
Total
0
Shares
Previous Article
Πανελλήνιες 2021

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων για τις Πανελλήνιες 2021

Next Article
pyrosvestiki

14 νέα Πυροσβεστικά Οχήματα με χρηματοδότηση 714.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 


Total
0
Share