Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέο workshop: Ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Επιδοτούμενο πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων

 

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών συνδιοργανώνει με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (ΙΝΑΝΕΠ) εκπαιδευτικό εργαστήρι – workshop με τίτλο: «Ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων» την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρες 11:00 – 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας,1ος όροφος).

Σκοπός του workshop είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις διαδικασίες υποβολής ευρωπαϊκών χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και των ευκαιριών που τους δίνονται μέσα από τη συμμετοχή τους αλλά και να ενημερωθούν για τη χρήση της πλατφόρμας EUcalls, πως μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό και να εντοπίσουν τις κατάλληλες προτάσεις που τους ενδιαφέρουν, ανάλογα με το αντικείμενο δραστηριότητάς τους.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020, INNovaSouth στόχος του οποίου είναι  η προώθηση της καινοτομίας στον χώρο εργασίας ως μέσο για την αύξηση της παραγωγικότητας καθώς και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα RESTART όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν ποιες είναι οι απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι για την επιτυχή μετάβαση στη Βιομηχανία 4.0.

Εισηγητές του εργαστηρίου θα είναι η Product Manager κα Βασιλική Χατζηβασιλείου, η Project Manager κα Άννα Κορωνιώτη και ο κ. Αναστάσιος Βασιλειάδης, από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΙΝΑΝΕΠ (αρμόδια κα Αγγελική Μάντσε), στο τηλ. 2410626943 και στο e-mail: projects@ied.eu.




Total
0
Shares
Previous Article
tsitsipas

Τσιτσιπάς: Ακλόνητος στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης για 9η συνεχόμενη βδομάδα

Next Article
6os meteoros dromos

“6ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ”