Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δήμου Μουζακίου

Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δήμου Μουζακίου

Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δήμου Μουζακίου

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σε έναν κατάμεστο χώρο τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη αλλά και πλήθος νέων μελών έδωσαν το παρόν και στήριξαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο. Η εκλογική διαδικασία έγινε σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας.

Για το ΔΣ εκλέχθηκαν οι κάτωθι: Δασκάλου Φανή, Καπούλα Στέλλα, Τρίχα Μαρία, Καψάλη Θεοδώρα, Τουραλιά αργυρώ, Σπανού Στέλλα και Θάνου Λαμπρινή.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι κάτωθι: Ζιάκα Μαριάννα, Ράγια Βασιλική και Πλακιά Ζωή.

Μετά την διενέργεια των αρχαιρεσιών ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ για την εκλογή των θέσεων που προβλέπονται από το άρθρο 12 του καταστατικού του Συλλόγου, από την οποία προέκυψε η σύνθεση του νέου ΔΣ, ως κατωτέρω:

Πρόεδρος: Δασκάλου Φανή

Αντιπρόεδρος : Τρίχα Μαρία

Γ.Γραμματέας: Καπούλα Στέλλα

Ταμίας : Σπανού Στέλλα

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Τουραλιά Αργυρώ

Μέλη: Καψάλη Θεοδώρα και Θάνου Λαμπρινή

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου για την μαζική παρουσία τους στις εκλογές καθώς και τα μέλη τη Εφορευτικής Επιτροπής τα οποία εργάστηκαν σκληρά για την ομαλή διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας. Αποχαιρετούμε τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ που αποχώρησαν και καλώς ορίζουμε τα νέα μέλη στο νέο ΔΣ. Υποσχόμαστε ότι  με την στήριξή σας θα δουλέψουμε για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Με τιμή

ΤΟ ΔΣ του Συλλόγου




Total
0
Shares
Previous Article
Διακοπή κυκλοφορίας και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών στη θέση «Τύμπανος» - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για την ομαλή διέλευση τμημάτων ανεμογεννητριών από την Δευτέρα 24/10 - Διακοπή κυκλοφορίας & προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών στη θέση «Τύμπανος»

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών στη θέση «Τύμπανος»

Next Article
ΓΕ.Π.Α.Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο Μουζάκι επί της κεντρικής οδού Αντ. Βασιλείου για εκτέλεση εργασιών συντήρησης οδοφωτισμού

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…