Νέο αντιπλημμυρικό έργο σε Μαγούλα -Μαγουλίτσα στον Πάμισο ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

antiplimirika Perifereia katharismoi

Νέο αντιπλημμυρικό έργο σε Μαγούλα – Μαγουλίτσα στον Πάμισο ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στον καθαρισμό του Πάμισου ποταμού, στις περιοχές των οικισμών Μαγούλα και Μαγουλίτσα Δήμου Μουζακίου της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση  έργου, συνολικού προϋπολογισμού  1.000.000 ευρώ, που περιλαμβάνει  τον καθαρισμό της κοίτης  του ποταμού σε συνολικό μήκος 5 χιλιομέτρων και  τη συντήρηση και αποκατάσταση  αντιπλημμυρικών έργων  στην περιοχή.

«Υπογράψαμε σήμερα άλλη μια σύμβαση που αφορά στην αντιπλημμυρική προστασία των παρόχθιων εκτάσεων του Πάμισου ποταμού, στην Μαγούλα και στη Μαγουλίτσα. Το έργο αφορά στην Π.Ε. Καρδίτσας  αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία. Καθαρίζουμε την κοίτη του ποταμού σε μήκος 5 χιλιομέτρων και αποκαθιστούμε αναχώματα. Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε  το έργο να προχωρήσει γρήγορα και να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες, όπως προβλέπει  η σύμβαση. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη πάρα πολλά έργα. Γι αυτό και  επαναλαμβάνω ότι οι εργοληπτικές εταιρίες χρειάζεται να έχουν το ανάλογο προσωπικό και τον αναγκαίο εξοπλισμό για να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και τα έργα να παραδίδονται γρήγορα, στην ώρα τους.  Θέλουμε τον πολίτη  αυτόκλητο επιστάτη  των εργασιών που γίνονται  σε κάθε περιοχή, ώστε  να μας  ειδοποιεί για  τυχόν καθυστερήσεις στην εξέλιξη των έργων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.





Total
0
Shares