Νέες σκιαλυτικές λυχνίες οροφής για τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Νέες σκιαλυτικές λυχνίες οροφής για τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Στην προμήθεια νέων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής για τα χειρουργεία του, προχωρά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου,  προϋπολογισμού 60.000 ευρώ,  με χρηματοδότηση  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τις τεχνικές μας υπηρεσίες και τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, υπογράψαμε τη σύμβαση που οδηγεί στην προμήθεια σύγχρονου  εξοπλισμού για τα τέσσερα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε σε έργα με κοινωνικό πρόσημο, αναβαθμίζοντας  τις υπηρεσίες που προσφέρει  το δημόσιο σύστημα υγείας, που δέχεται ισχυρή πίεση λόγω της πανδημίας» προσθέτει ο  Περιφερειάρχης.

agorastos

Το έργο

 Προβλέπεται η προμήθεια τεσσάρων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής χειρουργείου με δορυφόρο, για την αντικατάσταση των υπαρχόντων λυχνιών σε τέσσερα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Τα προς  προμήθεια  συστήματα προβολέων είναι σύγχρονης τεχνολογίας, πρόσφατης κυκλοφορίας,  πληρούν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές Ασφαλείας,  έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης επεμβάσεων με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και  καλύπτουν το σύνολο των χειρουργικών ειδικοτήτων.

Αποτελούνται  από:

  • Κύριο χειρουργικό προβολέα τεχνολογίας LED.
  • Ένα δορυφόρο χειρουργικό προβολέα τεχνολογίας LED.
  • Σύστημα ανάρτησης επί της οροφής.
  • Βραχίονες στήριξης των προβολέων αποτελούμενων από οριζόντιους και βραχίονες με ελατήρια.
  • Εξωτερική τροφοδοσία τοποθετημένη σε κυτίο.
  • Σειρά αφαιρούμενων και αποστειρώσιμων χειρολαβών (x4 για κάθε προβολέα)Total
0
Shares