Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Πύλης – Σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας

Νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Πύλης - Σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας

Νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Πύλης – Σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας

Σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας με τίτλο «URBAN INNOVATIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». με σκοπό την κατασκευή εννέα (9) παιδικών χαρών, με προϋπολογισμό δαπάνης 227.093,00 Ευρώ και αριθμό τεχνικής μελέτης 23/2020.

Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Πύλης δήλωσε σχετικά:

«Είχα πει ότι: Μετά τις πρώτες 15 παιδικές χαρές που έγιναν στα πεδινά χωριά του Δήμου μας, με προδιαγραφές ασφάλειας για τα παιδιά, προχωράμε σήμερα, υπογράψαμε την σύμβαση και μπαίνουμε στην κατασκευή άλλων εννέα (9) παιδικών χαρών στις ορεινές Κοινότητες του Δήμου μας. Στο Αρματολικό, στους Καλογήρους, στην Μεσοχώρα, στο Μυρόφυλλο, στο Νεραϊδοχώρι, στην Παλαιοκαρυά, στο Περτούλι, στην Πύρρα, στα Στουρναραϊικα. Δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα κάνουμε ασφαλείς παιδικές χαρές και στα υπόλοιπα χωριά. Γιατί, όπως ξέρετε, για μάς πρώτη προτεραιότητα είναι τα ΠΑΙΔΙΑ, πρώτη προτεραιότητα είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Πύλης - Σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας

Ξέρω ότι σε κάποιους δεν αρέσει, όμως θα συνεχίσουμε με την υπογραφή και άλλων συμβάσεων. Γιατί τα έχουμε δρομολογήσει και σιγά σιγά θα ολοκληρώνονται. Και όχι γιατί έρχονται Δημοτικές εκλογές αλλά γιατί έτσι έχει η σειρά και η τάξη όλων όσων έχουμε σχεδιάσει. Για τους πολλούς. Και τονίζω ότι: Εμείς τα υπογράφουμε, εμείς θα τα παραλάβουμε, εμείς θα τα παραδώσουμε σε χρήση. Γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας πρώτον και στο σύνολο των ωφελούμενων πολιτών – δημοτών μας δεύτερον. Δεν κάνουμε τίποτε παραπάνω από αυτό που πρέπει. Κάνουμε πράξη ότι είχαμε υποσχεθεί. Απλά συνεχίζουμε…».

 
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Thomas Patras 1

Απεβίωσε ο Θωμάς Πάτρας σε ηλικία 86 ετών

Επόμενο άρθρο
Ταφόπλακα στον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας τα απογευματινά χειρουργεία - Επιστολή Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ν. Καρδίτσας στον Υπουργό κ.Γεωργιάδη για την ανακούφιση των πληγέντων εργαζομένων - Ε.Κ.Κ. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Αναβολή μετάβασης στη ΔΕΘ - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Γενική Συνέλευση την Τρίτη 18/10 στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας - Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Γενική Συνέλευση την Τρίτη 18/10 στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας