Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέες καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Μουζακίου (video)

zimies plimires mouzaki 1

Νέες καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Μουζακίου

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη κ.Νούσιου στα σημεία που επλήγησαν

Άμεση η κινητοποίηση του Δήμου Μουζακίου στα ζητήματα που προέκυψαν

Στο Mouzakinews.gr αποκλειστικά πλάνα και δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου, από τη σημερινή αυτοψία στις ζημιές που προκάλεσε η χθεσινή νεροποντή, στον Δήμο Μουζακίου.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα της Δευτέρας 11/01, προκάλεσαν εκ νέου καταστροφές τις οποίες ο Δήμος Μουζακίου, στο κομμάτι που του αναλογούν, φρόντισε να διευθετήσει.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΥΑΜ αποκατέστησε την ύδρευση στη διασταύρωση της Πόρτης, μιας και κομμάτι των σωληνώσεων κόπηκε έπειτα από υποχώρηση του οδοστρώματος, προχώρησε στην άμεση διευθέτηση κοίτης στη γέφυρα «Μαρτίνι» καθώς και στην αποκατάσταση της κατολίσθησης που έγινε στην Τοπική Κοινότητα Ανθοχωρίου και στις ζημιές που προκλήθηκαν στο κοιμητήριο της Πορτής.

Όσον αφορά στις καταστροφές που σημειώθηκαν στην περιοχή και αρμόδια για την διευθέτησή τους είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σήμερα το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.Πούπη και κ.Κουτσογιάννη και κλιμακίου μηχανικών, πραγματοποίησε αυτοψία.

Συγκεκριμένα, τα σημεία που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης είναι στο δρόμο Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα – Αργιθέα (διασταύρωση Πορτή) σε τμήμα του οδοστρώματος που υποχώρησε, στη ΔΕΗ και στο δρόμο παραποταμίως όπου και στα δύο σημεία υποχώρησε και εκεί τμήμα του οδοστρώματος και στην κοίτη Παμίσου όπου «φαγώθηκαν» τα αναχώματα.

Όσον αφορά στις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός» στον Δήμο Μουζακίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει τις εργασίες για την αποκατάστασή τους.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιου στην κάμερα του Mouzakinews.gr από τη σημερινή του αυτοψία.

zimies plimires mouzaki 1

zimies plimires mouzaki 2

zimies plimires mouzaki 4




Total
0
Shares
Previous Article
Επιπλέον 150.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για αποκαταστάσεις στον Πάμισο ποταμό μέσα στο Μουζάκι

Επιπλέον 150.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για αποκαταστάσεις στον Πάμισο ποταμό μέσα στο Μουζάκι

Next Article
karaiskakis Mavrommatiou podosfairo logo

Α.Σ.Μ. «Καραϊσκάκης»: Ευχαριστήρια επιστολή στον Βουλευτή ΝΔ Ν. Καρδίτσας Γιώργο Κωτσό

Related Posts