Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα Υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Νέα Υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» 

O Νικόλαος Σακελλαρίου του Γεωργίου κάτοικος Πιάλειας, είναι η νέα υποψηφιότητα  για το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είναι παντρεμένος με την Αλέκα Σπαθή και έχουν δύο παιδιά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Νικόλαος Σακελλαρίου με αφορμή την υποψηφιότητά του δήλωσε… «όταν ο τόπος που ζεις εσύ και η οικογένειά σου θέλεις να προοδεύει, να πηγαίνει μπροστά, ασχολείσαι στο προσκήνιο και αποφασιστικά για το σκοπό αυτό. Βάζεις πλάτη.  Πιστεύοντας βαθιά μέσα μου σ’ αυτό το στόχο, συμπορεύομαι  με τον Κώστα Μαράβα.

Νέα Υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Η μακροχρόνια φιλία και αλληλοεκτίμησή μας, καθώς και η επιτυχημένη πορεία  του ως δήμαρχος Πύλης, αποτέλεσε για μένα το μεγαλύτερο ερέθισμα για τη συνεργασία μας.  Γιατί η πρόοδος πρέπει να συνεχιστεί».

Ο Κώστας Μαράβας αναφέρει σχετικά… «με το Νικόλαο Σακελλαρίου γνωριζόμαστε από παλιά. Είναι από τους ανθρώπους που βάζουν υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνουν. Αυτή άλλωστε  είναι και η φιλοσοφία  του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ όλα αυτά τα χρόνια. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή δύναμη».

 
Total
0
Shares
Previous Article
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 01.04 έως και 05.04.2024 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 16.10 έως και 20.10.2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 31.07 έως και 04.08 Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 10.07 έως και 14.07.202 Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 09.01 έως και 13.01.2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 19 έως και 23 Δεκεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 12 έως και 16 Δεκεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 21 έως και 25 Νοεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 14 έως και 18 Νοεμβρίου - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 20.03 έως και 24.03.2023

Next Article
Σ.Π.ΟΡ.Τ: Ανάβαση στα Βερούσια

Σ.Π.ΟΡ.Τ: Ανάβαση στα Βερούσια

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας