Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα προϊόντα από το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων

Ιδανικά για χορτοφάγους και διαβητικούς

Δυο νέα προϊόντα κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, ανεβάζοντας τον αριθμό των προϊόντων του σε 53 (!). Πρόκειται για το «Λιγκουίνι με Τρούφα» και τα «Μανιταράκια με Βωλίτη».

Σχετικά με το πρώτο, πρόκειται για ένα έδεσμα εξαιρετικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας, ενώ το δεύτερο είναι ζυμαρικό σε σχήμα μανιταριού (εξού και το όνομα),  που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, αλλά και γενικότερα στους φίλους των μανιταροπροϊόντων.

Και τα 2 είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ενώ διαθέτουν και πολύ ισχυρούς διατροφικούς ισχυρισμούς, όπως, «πηγή πρωτεϊνών», «χαμηλό νάτριο» και «χαμηλά λιπαρά»

Τα προϊόντα αυτά εξαιτίας της υψηλής βιολογικής τους αξίας είναι ιδανικά για χορτοφάγους, ενώ είναι ιδιαίτερα προσφιλή σε άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα, που προβλέπει χαμηλό αλάτι και ελάχιστη πρόσληψη λιπαρών.

Στο σχεδιασμό του Μουσείου βρίσκεται η παρασκευή 20 νέων προϊόντων, πολλά από τα οποία δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και σχεδιάζονται πάντα με τη συνεργασία του ΤΕΙ Θεσσαλίας, προκείμενου η γευστική τους επάρκεια και η διατροφική τους αξία, να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

3df96cc82a0bc49a879f50a9c76e9f15

adb7f57d6b3070fdc84113105df8139f




Total
0
Shares
Previous Article

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Κώστας Βίρβος: ο Άνθρωπος, ο Δημιουργός»

Next Article

Μόνο νίκη θέλει ο ΑΣΚ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Χ. Τρικούπη

Related Posts