Νέα μέτρα: Χωρίς χορό στους γάμους και μόνο καθήμενοι

gamoi metra

Νέα μέτρα: Χωρίς χορό στους γάμους και μόνο καθήμενοι

Με νέα απόφαση γίνεται γνωστό ότι δεν επιτρέπεται ο χορός σε δεξιώσεις, συμπεριλαμβανομένων γάμων και δεξιώσεων, καθώς η εξυπηρέτηση θα αφορά μόνο καθήμενους.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Οι ως άνω προϋποθέσεις ισχύουν και: α) για τη λειτουργία των υπηρεσιών catering και τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων δεξιώσεων με ανώτατο όριο παρουσίας τα τριακόσια (300) άτομα (εφαρμοζομένης και της πρόβλεψης για τη φιλοξενία μόνο καθήμενων πελατών, με την επιφύλαξη τυχόν αναγκαίων κινήσεων για την πραγματοποίηση της δεξίωσης), β) για τη λειτουργία των εστιατορίων, αναψυκτηρίων και καφέ των ξενοδοχείων, που βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο.

Συνεπώς, ο χορός απαγορεύεται τόσο για τους καλεσμένους όσο και για το ζευγάρι κατά την διάρκεια της δεξίωσης. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό, ότι μειώνεται η πληρότητα των γηπέδων που είχε ανακοινωθεί από το 85% στο 75% συν ένα 5% αποκλειστικά για είσοδο παιδιών με self test. Παράλληλα, το πρωί αναρτήθηκε και η απόφαση για την εστίαση που περιλαμβάνει εξυπηρέτηση μόνο καθήμενων πελατών.
Total
2
Shares