Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα κρούσματα στο Γηροκομείο Βόλου – Μολύνθηκαν από ανεμβολίαστους εργαζόμενους και ηλικιωμένοι που είχαν εμβολιαστεί

Το Γηροκομείο του Βόλου καταγράφει πλέον 8 κρούσματα κορωνοϊού
Νέα κρούσματα στο Γηροκομείο Βόλου

Νέα κρούσματα στο Γηροκομείο Βόλου – Μολύνθηκαν από ανεμβολίαστους εργαζόμενους και ηλικιωμένοι που είχαν εμβολιαστεί

Το Γηροκομείο του Βόλου καταγράφει πλέον 8 κρούσματα κορωνοϊού με εργαζόμενους να μεταφέρουν τη μόλυνση σε εμβολιασμένους φιλοξενούμενους. Τέσσερις φιλοξενούμενοι και τέσσερις εργαζόμενοι (όλοι ανεμβολίαστοι), έχουν νοσήσει. Μια ηλικιωμένη γυναίκα 85 ετών νοσηλεύεται με ήπια συμπτωματολογία στο Νοσοκομείο και οι υπόλοιποι τρεις ηλικιωμένοι του Γηροκομείου βρίσκονται σε καραντίνα μέσα στο ίδρυμα. Ο πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος που βρίσκεται αντιμέτωπος με το 70% του προσωπικού που αρνείται να εμβολιαστεί τόνισε σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση περί υποχρεωτικών εμβολιασμών , πως θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα.

Οι ηλικιωμένοι στο Γηροκομείο είναι όλοι εμβολιασμένοι αλλά φαίνεται πως η μετάλλαξη μεταφέρθηκε από τους εργαζόμενους. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί δύο κρούσματα σε εργαζόμενους του Γηροκομείου.

Να σημειωθεί πως από τους 55 εργαζόμενους έχουν εμβολιαστεί μόλις οι 20 και στα τέσσερα θετικά τεστ στους εργαζόμενους το ένα αφορά μια υπάλληλο που είχε ήδη νοσήσει και είχε υποβληθεί στην πρώτη δόση του εμβολίου. Τα άλλα τρια κρούσματα στο προσωπικό αφορούν μια εργαζόμενη που είχε νοσήσει και δεν είχε εμβολιαστεί ενώ οι άλλες δυο εργαζόμενες ήταν ανεμβολίαστες. Ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων μετά τα κρούσματα σε υπαλλήλους τέθηκε σε καραντίνα καθώς αποτελούσαν στενές επαφές και το Γηροκομείο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των φιλοξενουμένων.




Total
0
Shares
Previous Article
nipiagogeio paidikoi stathmoi

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ΟΑΕΔ: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για εγγραφές βρεφών - νηπίων

Next Article
matziaras

Αρχή μεταγραφών για τον Αετό Καλλιφωνίου!