Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα γραφεία του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

 

Στα πλαίσια της προσπάθειας για καλύτερη οργάνωση αλλά και άμεση επικοινωνία με τους φιλάθλους
Σύντομα έτοιμα τα νέα γραφεία του Α.Σ.Κ.

Στο νέο του… σπίτι θα στεγαστεί τις επόμενες ημέρες ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αφού ολοκληρώνονται οι εργασίες διαμόρφωσης των γραφείων του συλλόγου.

Σε ισόγειο χώρο στην οδό Σμύρνης 2, θα χτυπά από το επόμενο διάστημα… η καρδιά της ομάδας της Καρδίτσας που αποκτά ένα σύγχρονο χώρο στο κέντρο της πόλης, προσβάσιμο σε όλους τους φίλους του Α.Σ.Κ. στον οποίο θα στεγαστούν όλες οι διοικητικές δραστηριότητες. Είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη βελτίωση της οργάνωσης και τη λειτουργία του συλλόγου σε νέα πρότυπα και παράλληλα, στην καλύτερη επικοινωνία με τους φιλάθλους και τους συνεργάτες της ομάδας. Οι εργασίες διαμόρφωσης βρίσκονται στο τελικό στάδιο και πολύ σύντομα, τα νέα γραφεία θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί.

Μάλιστα, τα νέα γραφεία επισκέφθηκε ο κ. Γιώργος Πίττας. Ο Πρόεδρος της «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΒΕΕ», η οποία στηρίζει με θέρμη την προσπάθεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ως χορηγός ονοματοδοσίας, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζοντας τη χαρά του για την πρωτοβουλία της στέγασης του συλλόγου, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

 

ASK grafeia 1




Total
0
Shares
Previous Article

Στο ΤΕΙ Θεσσαλίας το 1ο βραβείο «ECOTROPHELIA 2018»

Next Article

Έφυγε από τη ζωή η Πρεσβυτέρα Κωνσταντίνα Κουτσοχρήστου

Related Posts