Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα έργα στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Νέα έργα στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

  1. Ανακαινίζεται το κτίριο του κοινοτικού Γραφείου Κερασιάς, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές ρωγμές στο παρελθόν. Η σύμβαση υπογράφηκε από τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νάνο και την μηχανικό Χ. Τσιγαρδά. Το έργο, προϋπολογισμού 59.000 ευρώ, έχει ως σκοπό την ολική ανακαίνιση, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του γραφείου.
  1. Ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής των νέων 4 παιδικών χαρών στις τοπικές κοινότητες Μεσενικόλα, Μορφοβουνίου, Κερασιάς και Καρίτσας Δολόπων, συνολικού προϋπολογισμού 000 ευρώ, πιστώσεις οι οποίες εξασφαλίστηκαν από το Πράσινο Ταμείο και με συμμετοχή του Δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επτά (7) χωριά έχουν τοποθετηθεί παιδικές χαρές συνολικού προϋπολογισμού 279.992 ευρώ, από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει με την δημιουργία παιδικής χαράς είναι στο Μοσχάτο, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις για το χώρο που επιλέχθηκε και άλλος χώρος εντός σχεδίου οικισμού δεν υπάρχει για την εγκατάσταση.
  1. Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Μορφοβουνίου, έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Leader+, συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ. Ακολουθεί το Νεοχώρι, με ανάπλαση του χώρου του παλαιού δημοτικού σχολείου, επάνω από την κεντρική εκκλησία Παναγία, με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.
  1. Σε εργασίες ανακατασκευής του τάπητα γηπέδου Νεοχωρίου προχωρά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, κόστους 20.000 ευρώ. Ταυτόχρονα αναμένεται να τοποθετηθεί ξύλινος οικίσκος για να χρησιμοποιηθεί για αποδυτήρια.
  1. Προς επίλυση βαίνουν τα γραφειοκρατικά προβλήματα με την κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 της Φυλακτής, το οποίο αναμένεται να δημοπρατηθεί προσεχώς.



Total
0
Shares
Previous Article
Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας από 4-7-2022 μέχρι 10-7-2022

Next Article
antamoma argitheaton 23 2022 slide

23ο Αντάμωμα Αργιθεατών 2022 την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στον  Άγιο Νικόλαο Βλασίου

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…