Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα έργα αγροτικής οδοποιίας στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων

odopoiia Trikala mouzakinews slide

 Με ένα συνολικό ποσό κοντά στα 700.000€ ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τα έργα βελτίωσης πρόσβασης σε αγροκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και σε χωριά.

Το ένα έργο προέρχεται από το ΕΠΣΑ, έχει τίτλο «Βελτίωση πρόσβασης σε αγροκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» (332.345,45€) και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις κυρίως, σε Ρίζωμα, Πλάτανο, Σπαθάδες κ.α. Από το έργο απομένει πλέον η ασφαλτόστρωση στο Ρίζωμα, ενώ, έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του έργου στον Πλάτανο.

Το δεύτερο κατά σειρά έργο (υλοποιούνται αμφότερα από την εταιρία «Παναγιώτης Μάντζιος»), αφορά επίσης σε βελτίωση της πρόσβασης αγροτών – κτηνοτρόφων σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις και εκτελείται σταδιακά. Εχει τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Τρικκαίων» με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και αφορά πάρα πολλά χωριά του Δήμου, από το Ελληνόκαστρο και τη Ράξα, μέχρι τη Ζηλευτή και την Αγία Κυριακή.

Ηδη ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες στο Λογγάκι, ακολουθούν οι ασφαλτοστρώσεις εντός Αυγούστου, ενώ προβλέπονται και τσιμεντοστρώσεις και γενικότερα βελτιώσεις των δρόμων.
Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να προσφέρει με πρόγραμμα και σχεδιασμό, βελτιωμένες συνθήκες στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, με έργα που διευκολύνουν την πρόσβαση στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article

31 τροχαία ατυχήματα με 4 νεκρούς τον Ιούλιο στη Θεσσαλία

Next Article
pyrosvestikh yphresia mouzakiou 2

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκοφύτου (Η ΝΕΒΡΟΒΟΥΝΙΣΤΑ)