Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα Αριστερά: Προσωρινό Συντονιστικό όργανο στην Π.Ε. Καρδίτσας

Στην Καρδίτσα η Σία Αναγνωστοπούλου στην πρώτη ανοιχτή συνέλευση/εκδήλωση της Νέας Αριστεράς Καρδίτσας - Νέα Αριστερά Θεσσαλίας: Άμεση και ουσιαστική στήριξη του κόσμου της πρωτογενούς παραγωγής

Νέα Αριστερά: Προσωρινό Συντονιστικό όργανο στην Π.Ε. Καρδίτσας

Χθες, Πέμπτη 18/2, συνεδρίασαν για πρώτη φορά τα στελέχη της Νέας Αριστεράς Καρδίτσας, προκειμένου να συζητήσουν τον οδικό χάρτη ως την πανελλαδική ιδρυτική συνδιάσκεψη του νέου κόμματος που προγραμματίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Άρνη σε πολύ ζεστό κλίμα, παρουσία του Νίκου Μπίστη, όλα τα τοπικά στελέχη επεσήμαναν ότι με τη Νέα Αριστερά αποκτά ξανά, πολιτικό περιεχόμενο ο αριστερός και προοδευτικός πολιτικός λόγος, με όραμα και μαχητικότητα.

Στόχος του νέου κόμματος και σε τοπικό επίπεδο, είναι η επαφή με τον κόσμο, η εξωστρέφεια και η δημιουργία δεσμών αξιοπιστίας με την κοινωνία της Καρδίτσας. Μέσω παρεμβάσεων και δράσεων, να απαντηθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας και η αγωνία των πολιτών να μετατραπεί σε νέα πολιτική δύναμη.

Στο προσωρινό Συντονιστικό όργανο της Νέας Αριστεράς στο νομό θα συμμετέχουν 9 μέλη :

Αντωνίου Αχιλλέας, Γερούκη Ελένη, Γουλόπουλος Χρήστος, Ζαφειρόπουλος Στέφανος, Ζαχαρόπουλος Θανάσης, Καραβίδας Γιώργος, Μουλιάκος Ναπολέων, Τεντολούρη Αγγελική, Φασούλας Χρήστος.

Η Νέα Αριστερά στο δρόμο που θα οδηγήσει στη μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών θα ξεκινήσει ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα. Στην Καρδίτσα προγραμματίστηκε η πρώτη εκδήλωση- ανοιχτή συνέλευση μελών, το Σάββατο 3/2 με ομιλήτρια τη βουλευτή Σία Αναγνωστοπούλου.
Total
0
Shares
Previous Article
kouretas ktinotrofoi Magnisias

Συνάντηση Δημήτρη Κουρέτα με αγρότες και κτηνοτρόφους της Μαγνησίας 

Next Article
Μεγάλη εκστρατεία σήμανσης και στείρωσης δεσποζόμενων ζώων από τον Δήμο Τρικκαίων

Μεγάλη εκστρατεία σήμανσης και στείρωσης δεσποζόμενων ζώων από τον Δήμο Τρικκαίων

Related Posts