ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας: Είμαστε δίπλα στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας

syriza logo 800x500 1

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας: Είμαστε δίπλα στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, αναγκαία η άμεση ενίσχυσή της από την Πολιτεία

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Την Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.) Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αποστόλης Μπουγουλιάς και το μέλος της Ν.Ε., Θεόδωρος Λαδόπουλος, επισκέφτηκαν την έδρα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας και συναντήθηκαν με μέλη της και ειδικότερα με τον πρόεδρο του Δ.Σ., Παναγιώτη Ανδρεόπουλο και τον ταμία Γεώργιο Τσιάρα.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη της εθελοντικής οργάνωσης ανέλυσαν τους σκοπούς, τη μορφή των ανθρωπιστικών αποστολών, τις δράσεις και το επίπεδο συνεργασίας της οργάνωσης με άλλους φορείς, όπως και τις προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης του εθελοντισμού. Παράλληλα, εξέθεσαν τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν και τους προβληματισμούς τους για το μέλλον των εθελοντικών οργανώσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, ενώ τόνισαν την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας και των αντίστοιχων οργανώσεων με επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και της εκπαίδευσης των διασωστών.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν η σημασία του εθελοντικού κινήματος, ειδικά στον τομέα της διάσωσης, και η ανάγκη επίλυσης πρακτικών και διοικητικών προβλημάτων, τα οποία εξακολουθούν να υφίστανται στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στάθηκαν στη σημαντική και κρίσιμη συνδρομή της οργάνωσης σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης για την αντιμετώπιση φυσικών, τεχνολογικών και ανθρωπογενών καταστροφών, αλλά και γενικότερα, στην απαραίτητη οικονομική ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων. Επεσήμαναν πως, υπό τις παρούσες συνθήκες και εξελίξεις, καθίσταται απολύτως αναγκαία η στήριξή τους με υλικά μέσα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, με τους Αποστόλη Μπουγουλιά και Θεόδωρο Λαδόπουλο να τονίζουν την ετοιμότητα της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να ενισχύσει, με οποιονδήποτε δυνατό και πρόσφορο τρόπο, το έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας.

Για τη Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ο συντονιστής Αποστόλης ΜπουγουλιάςTotal
0
Shares
Previous Article
Τιμητική Εκδήλωση στη Ν. Μάκρη Αττικής για τον Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα - 69 Χρόνια από το Θάνατό του

Τιμητική Εκδήλωση στη Νέα Μάκρη Αττικής για τον Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα - 69 Χρόνια από το Θάνατό του

Next Article
Η τοπική κοινωνία ΑΝΤΙΔΡΑ, πλέον, στις ανεμογεννήτριες!

Η τοπική κοινωνία ΑΝΤΙΔΡΑ, πλέον, στις ανεμογεννήτριες!Total
0
Share