Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Καμπάνια αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Καμπάνια αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα στους δοκιμαζόμενους από τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου συνανθρώπους μας, των δυο γειτονικών χωρών της Μεσογείου, Συρίας και Τουρκίας.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας είναι στους  χιλιάδες νεκρούς, στους πολλούς  τραυματίες, στους χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια  άστεγους, στους ανθρώπους που αγωνιούν για τη ζωή των αγαπημένων τους, ανάμεσα στα συντρίμμια της ανείπωτης τραγωδίας, που άφησε πίσω της αυτό το τόσο ισχυρό φυσικό φαινόμενο.

Ο πόλεμος, η παρατεταμένη ξηρασία και τώρα ο φονικός σεισμός  δημιουργούν συνθήκες ακραίας ανθρωπιστικής κρίσης, διαμορφώνουν προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό μεταναστευτικό ρεύμα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σας καλούμε να στηρίξουμε  ενεργά την Καμπάνια της “Αλληλεγγύης για Όλους”, για συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων στον τουρκικό, κουρδικό και συριακό λαό.

Η καμπάνια της «Αλληλεγγύης για Όλους»  συνδιοργανώνεται με τους «Γιατρούς του Κόσμου και εκτός από είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει χρήματα.

Καταθέτουμε χρήματα στον λογαριασμό:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ

BIC: ETHNGR AA

Αριθμός Λογαριασμού: 040/018328-82

IBAN: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882

Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Με την ένδειξη-αιτιολογία συναλλαγής: “Σεισμόπληκτοι” (είναι υποχρεωτικό)

Οι πληγές αυτής της τραγωδίας μόνο με την αλληλεγγύη μας μπορούν να επουλωθούν!!!

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ.,

ο Συντονιστής

Αποστόλης Μπουγουλιάς




Total
0
Shares
Previous Article
Α. Σκόνδρα: Για αυξήσεις μισθών και φοροελαφρύνσεις το πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο Ασ. Σκόνδρα: Συνολικά 185,5 εκ ευρώ στον πρωτογενή τομέα ως τον Μάϊο - Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ» - Ασημίνα Σκόνδρα: Όφελος για όλους η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης

Ασημίνα Σκόνδρα: Υπάρχει και πολιτική με ανθρωπιά και αλληλεγγύη

Next Article
kostas gavogiannis karditsa

Κώστας Γκαβογιάννης: Κρίση, κριτήρια και διάλογος

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”