Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Ναι» στο φυσικό αέριο – Η Βιομηχανία Del Monte εντάσσεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

edathess Del Monte

«Ναι» στο φυσικό αέριο – Η Βιομηχανία Del Monte εντάσσεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Η Del Monte βιομηχανία τροφίμων που βρίσκεται στη Θεσσαλία εντάσσεται στο δίκτυο της διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με ετήσια κατανάλωση που αναμένεται να αγγίξει τα 2 εκ.Νm3 ετησίως.

Η Del Monte συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες βιομηχανίες τροφίμων της χώρας και με ιστορία 100 ετών είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως μονάδες παραγωγής εμπορίας και διανομής φρεσκοκομμένων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη την Μέση Ανατολή και την Αφρική. Το εργοστάσιο της Del Monte στη Λάρισα επενδύει  σε  σύγχρονες εγκαταστάσεις  εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης με στόχο την εξοικονόμηση πόρων και την περιβαλλοντική  αναβάθμιση.

Η ΕΔΑΘΕΣΣ συνεχίζει  να  αναπτύσσει τα δίκτυα της με γνώμονα την ασφαλή και αδιάλειπτη διανομή , την οικονομική αποδοτικότητα των επενδύσεων  αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Βιομηχανία Del Monte εντάσσεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας & ο Γενικός Διευθυντής της Del Monte, κ. Francois Theron

Υπεγράφη η σύμβαση σύνδεσης με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ και η τροφοδοσία αναμένεται να ξεκινήσει το Α΄ Εξάμηνο του 2022.

Η Βιομηχανία Del Monte εντάσσεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Υπογραφή σύμβασης από την  Διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Θεσσαλίας, κ. Ευθυμία Καλογήρου & ο Γ. Δ. της Del Monte, κ. Francois Theron.

Η υψηλή ζήτηση που καταγράφεται από τις βιομηχανικές μονάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενισχύουν την αποδοτικότητα του δικτύου διανομής ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο όπου οι ανάγκες των βιομηχανικών μονάδων τροφίμων αυξάνονται ραγδαία.

Η Βιομηχανία Del Monte εντάσσεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το 2021 υπέγραψαν σύμβαση σύνδεσης 9 βιομηχανικές μονάδες στην περιοχή της Θεσσαλίας. Για το 2021 η βιομηχανική κατανάλωση εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 70 εκ. Nm3, με αυξημένους βιομηχανικούς όγκους κατά 24% σε σχέση με το 2020 (βιομηχανική κατανάλωση 2020 56,7 εκ.Nm3).
Total
0
Shares
Previous Article
dimarxeio mouzakiou

Μεικτή δημόσια ειδική συνεδρίαση, δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου

Next Article
Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία

Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…