Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Να υπερψηφίσει την τροπολογία της ΝΔ για την ακύρωση της μείωσης του αφορολογήτου κάλεσε την κυβέρνηση ο Κώστας Τσιάρας

Κωνσταντίνος Τσιάρας

 

Να υπερψηφίσει την τροπολογία της ΝΔ για την ακύρωση της μείωσης του αφορολογήτου κάλεσε την κυβέρνηση ο Κώστας Τσιάρας

«Η μείωση του αφορολογήτου από 1/1/2020 είναι μια εξέλιξη την οποία υποστήριξε και ψήφισε μόνη της η κυβερνητική πλειοψηφία. Αφού ο πρωθυπουργός έχει την πρόθεση να μην εφαρμόσει τελικά το μέτρο που ο ίδιος εισηγήθηκε, ας υποστηρίξει από σήμερα την τροπολογία της Νέας Δημοκρατίας για την ακύρωση της μείωσης του αφορολογήτου». Αυτό υποστήριξε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ.  Κώστας Τσιάρας στη ραδιοφωνική συνέντευξή που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αλφόνσο Βιτάλη για το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός υποστήριξε, παράλληλα, πως «οι Έλληνες έχουν ήδη πληρώσει πολύ ακριβά την πολιτική της υπεροφορολόγησης που έχει επιβάλει τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» και αντέτεινε μια διαφορετική πολιτική κινήτρων από την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία θα καταφέρει να προσελκύσει νέες επενδύσεις, θα ευνοεί την ανάπτυξη και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, που θα κρατήσουν τα παιδιά μας στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση για τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο κ. Τσιάρας κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν στις Σειρήνες του λαϊκισμού και του ευρωσκεπιτικισμού. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως  η ΝΔ στοχεύει σε μια ευρεία εκλογική νίκη. «Προσωπικά, όμως, θέτω πολύ ψηλά τον πήχη» είπε ο Κώστας Τσιάρας εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι οι πολίτες θα δώσουν θετική ψήφο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και «θα καταδικάσουν καθαρά τον κ. Τσίπρα και τις ιδεοληπτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ που διαχέουν την απαισιοδοξία και την απογοήτευση στην ελληνική κοινωνία».

Τέλος ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής. «Από την οικονομία, που υποτίθεται πως ήταν το δυνατό χαρτί του πρωθυπουργού και ακόμα σήμερα προσπαθούμε να επανέλθουμε στα επίπεδα του 2014, μέχρι την εξωτερική πολιτική και τη Συμφωνία των Πρεσπών που πλήγωσε βαθιά τον λαό της Μακεδονίας». Περιέγραψε, μάλιστα, με μελανά χρώματα τις κυβερνητικές επιδόσεις στον τομέα της ασφάλειας του πολίτη και στην υγεία, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για την πολιτική Γαβρόγλου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην ανεξαρτησία των θεσμών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τσιάρα




Total
0
Shares
Previous Article

ΕΠΣ Καρδίτσας: Πρόγραμμα Αγώνων για το Σ/Κ 4 & 5 Μαΐου

Next Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Related Posts