Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Να μετατραπεί η επιστρεπτέα προκαταβολή σε μη επιστρεπτέα, να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των επιχειρήσεων που επλήγησαν

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Να μετατραπεί η επιστρεπτέα προκαταβολή σε μη επιστρεπτέα, να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των επιχειρήσεων που επλήγησαν

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκμεταλλεύεται την πανδημική και ενεργειακή κρίση για να εκκαθαρίσει την αγορά, βάζοντας στο στόχαστρο τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Εφαρμόζει πιστά το σχέδιο Μητσοτάκη – Πισσαρίδη, το οποίο χαρακτηρίζει «ζόμπι» τη συντριπτική πλειονότητα των ΜμΕ και επιβάλλει τον αποκλεισμό τους από το τραπεζικό σύστημα και τα εργαλεία στήριξης της Πολιτείας.

Συντασσόμαστε με το αίτημα του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και ζητούμε να μετατραπεί το σύνολο της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα, όπως άλλωστε έχουμε προτείνει από την έναρξη της πανδημίας.

Ειδικά για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, η Πολιτεία οφείλει να κάνει αποδεκτό το αίτημα για ισότιμη μεταχείριση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Ιανό με όσες εντάχθηκαν στην απαλλαγή επιστροφής των χρημάτων λόγω καταστροφών από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Η συνεισφορά στην προσπάθεια ανάκαμψης των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών, που επλήγησαν από φυσικά φαινόμενα, πρέπει να είναι άμεση και έμπρακτη.

Αποτελεί, επίσης, ανάγκη για το σύνολο των ΜμΕ:

-Να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του πανδημικού τους χρέους και να ρυθμιστεί το υπόλοιπο.

-Να στηριχθούν ουσιαστικά για την αντιμετώπιση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης.

Καλούμε όλες και όλους να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας.

Καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να σταματήσει τις πολιτικές που εξυπηρετούν τους μεγάλους ομίλους και τις ελίτ.

Η πολιτική της είναι καταστροφική. Και για την οικονομία και για την αγορά εργασίας. 

Για τη Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Αποστόλης Μπουγουλιάς




Total
0
Shares
Previous Article
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών η Φρειδερίκη Κουτσουπιά - Καψάλη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών η Φρειδερίκη Κουτσουπιά - Καψάλη

Next Article
Χρήστος Αθανασιάδης: Παράδειγμα προς μίμηση το σκόρδο Πλατυκάμπου

Χρήστος Αθανασιάδης: Παράδειγμα προς μίμηση το σκόρδο Πλατυκάμπου