Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Οδικές Υποδομές» αναγκαία οδικά έργα για τον ορεινό και εγκαταλειμμένο Δήμο Αργιθέας

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Οδικές Υποδομές» αναγκαία οδικά έργα για τον ορεινό και εγκαταλειμμένο Δήμο Αργιθέας

Να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Οδικές Υποδομές», του ΠΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας, αναγκαία οδικά έργα για τον ορεινό και εγκαταλειμμένο Δήμο Αργιθέας 

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, πρότεινε για ακόμα μια φορά, στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις 31/10/2022, κατά την συζήτηση του θέματος: Υποβολή πρότασης στον άξονα προτεραιότητας 4.5 «Οδικές Υποδομές», του ΠΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τίτλο: Συντηρήσεις οδικού δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας 2022-2025, να ενταχθούν και τα συγκεκριμένα έργα στον Δήμο Αργιθέας Καρδίτσας.

  1. Την άμεση ασφαλτόστρωση των χωματόδρομων Βραγκιανά – Ρόγκια – όρια νομών Καρδίτσας-Ευρυτανίας και Αργύρι – Γέφυρα Αυλακίου, όρια νομών Καρδίτσας-Αιτωλοακαρνανίας.
  2. Την άμεση βελτίωση της βατότητας του απαράδεκτου κεντρικού δρόμου από Μουζάκι- Τύμπανο-Αργιθέα-όρια με Νομό Άρτας.
  3. Την κατασκευή του έργου αντιμετώπισης των κατολισθήσεων στη θέση «Σκάλα» Ανθηρού, με δημιουργία προστατευτικού στεγάστρου, φράχτη ανάσχεσης, τσιμεντένιων τοιχίων και παράλληλη βελτίωση τμήματος της οδού.

Πρόκειται για εντελώς απαραίτητα έργα για την ασφαλή πρόσβαση και διέλευση των κατοίκων και επισκεπτών του ορεινού και εγκαταλειμμένου Δήμου Αργιθέας, από τις κυβερνήσεις (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) και την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, εδώ και δεκαετίες, για τα οποία δεν ειπώθηκε κουβέντα από τον πρωθυπουργό και όσους συνωστίσθηκαν μαζί του, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ανθηρό, η οποία όμως έγινε με ελικόπτερο και όχι από τους προβληματικούς δρόμους.

Είναι καιρός να πάψουν οι υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι να μεταθέτουν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την πολύχρονη ταλαιπωρία των κατοίκων της ορεινής Αργιθέας, οι οποίοι στην πράξη και όχι στα λόγια, είναι δεύτερης κατηγορίας.

Κανένας κάτοικος του ορεινού Δήμου Αργιθέας, δεν πρέπει να εμπιστεύεται πλέον τους δήθεν «σωτήρες» της σημερινής ή των προηγούμενων κυβερνήσεων, την περιφερειακή αρχή, που σας μοιράζουν χρόνια τώρα, ανέξοδες υποσχέσεις και στην πράξη σας καταδίκασαν να κινείσται από άθλιους δρόμους και χωματόδρομους, για να πάτε στο γιατρό, τα παιδιά σας στο σχολείο, οι κτηνοτρόφοι στη δουλειά σας, και για όλες τις ανάγκες σας.

Είναι ώρα μαζί με την Λαική Συσπείρωση, να διεκδικήσετε την λύση τόσο των προβλημάτων οδικής ασφάλειας, τις έγκαιρες αποκαταστάσεις από το ΙΑΝΟ, όσο και των προβλημάτων της υγείας, της παιδείας και όλων των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων σας, κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης και της περιφερειακής αρχής, που θυσιάζουν τις ανάγκες του λαού, για να «αυγαταίνουν» τα κέρδη των λίγων.

 18.11.2022




Total
0
Shares
Previous Article
asfaltostrosi Karditsa Tsiakos 2

Προχωρούν οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Καρδίτσας

Next Article
Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου Καρδίτσας: Ο ρόλος του μιλιταρισμού στο ιστορικό γίγνεσθαι - Δημήτρης Ντούσας: Ο χώρος της φιλοσοφίας - Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου - Φιλοσοφική βραδιά την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 στην Καρδίτσα - Φιλοσοφική βραδιά στην Καρδίτσα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 - Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Ανοιχτού Φιλοσοφικού Σχολείου στην Καρδίτσα

Φιλοσοφική βραδιά την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 στην Καρδίτσα