Να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Οδικές Υποδομές» αναγκαία οδικά έργα για τον ορεινό και εγκαταλειμμένο Δήμο Αργιθέας

Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Οδικές Υποδομές» αναγκαία οδικά έργα για τον ορεινό και εγκαταλειμμένο Δήμο Αργιθέας

Να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Οδικές Υποδομές», του ΠΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας, αναγκαία οδικά έργα για τον ορεινό και εγκαταλειμμένο Δήμο Αργιθέας 

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, επαναφέρει άλλη μια φορά δημόσια, την πρόταση που έχει καταθέσει τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όσο και στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την ένταξη στον άξονα προτεραιότητας 4.5 «Οδικές Υποδομές», του ΠΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τίτλο: Συντηρήσεις οδικού δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας 2022-2025 και τα παρακάτω έργα στον ορεινό και εγκαταλειμμένο Δήμο Αργιθέας Καρδίτσας.

  1. Την ασφαλτόστρωση των χωματόδρομων Βραγκιανά – Ρόγκια – όρια νομών Καρδίτσας-Ευρυτανίας και Αργύρι – Γέφυρα Αυλακίου, όρια νομών Καρδίτσας-Αιτωλοακαρνανίας.
  2. Την βελτίωση της βατότητας του απαράδεκτου κεντρικού δρόμου από Μουζάκι- Τύμπανο-Αργιθέα-όρια με Νομό Άρτας.
  3. Την κατασκευή του έργου αντιμετώπισης των κατολισθήσεων στη θέση «Σκάλα» Ανθηρού, με δημιουργία προστατευτικού στεγάστρου, φράχτη ανάσχεσης, τσιμεντένιων τοιχίων και παράλληλη βελτίωση τμήματος της οδού.

Πρόκειται για έργα εντελώς απαραίτητα για την ασφαλή πρόσβαση και διέλευση των κατοίκων και επισκεπτών του ορεινού και εγκαταλειμμένου Δήμου Αργιθέας, από τις κυβερνήσεις (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) και την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, εδώ και δεκαετίες.

Είναι καιρός να πάψουν οι υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι, να μεταθέτουν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την πολύχρονη ταλαιπωρία των κατοίκων της ορεινής Αργιθέας, οι οποίοι στην πράξη και όχι στα λόγια, είναι δεύτερης κατηγορίας.

Κανένας κάτοικος του ορεινού Δήμου Αργιθέας, δεν πρέπει να εμπιστεύεται πλέον τους δήθεν σωτήρες της σημερινής ή των προηγούμενων κυβερνήσεων, την περιφερειακή αρχή, που σας μοιράζουν χρόνια τώρα, ανέξοδες υποσχέσεις και στην πράξη σας καταδίκασαν να κινείσται από άθλιους δρόμους και χωματόδρομους, για να πάτε στο γιατρό, τα παιδιά σας στο σχολείο, οι κτηνοτρόφοι στη δουλειά σας, και για όλες τις ανάγκες σας.

Είναι ώρα να διεκδικήσετε αγωνιστικά την λύση τόσο των προβλημάτων οδικής ασφάλειας, της έγκαιρης αποκατάστασης των ζημιών από το ΙΑΝΟ, όσο και των προβλημάτων της υγείας, της παιδείας και όλων των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων σας, κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης και της περιφερειακής αρχής, που θυσιάζουν τις ανάγκες του λαού, για να «αυγαταίνουν» τα κέρδη των λίγων. Η Λαική Συσπείρωση και το ΚΚΕ, είναι σταθερά στο πλευρό σας. 

27.1.2023
Total
0
Shares