Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μυστήρια μπάλα 41 κιλών από το διάστημα, έπεσε στις Μπαχάμες

Μυστήρια μπάλα 41 κιλών από το διάστημα, έπεσε στις Μπαχάμες

Μυστήρια μπάλα 41 κιλών από το διάστημα, έπεσε στις Μπαχάμες 

Μια μυστηριώδης σφαίρα τιτανίου καλυμμένη με ρωσικά σημάδια ανακαλύφθηκε σε μια παραλία στις Μπαχάμες και πιστεύεται ότι μπορεί να είναι μέρος ενός διαστημικού σκάφους.

Η μπάλα, η οποία ζυγίζει στα 41 κιλά, βρέθηκε από μια Βρετανίδα, η οποία περπατούσε στην παραλία και είδε να ξεπροβάλει από την άμμο ένα πράγμα σαν “ασημένιο φωτεινό φεγγάρι”.

“Πήγαμε να περπατήσουμε σε διαφορετικό σημείο από το συνηθισμένο και παρατήρησα αυτό το ασημένιο λαμπερό φεγγάρι να φαίνεται από την άμμο”, είπε στον Independent. “Μπορούσαμε να δούμε τα ρωσικά γράμματα στο πλάι, έτσι ξεκινήσαμε να σκάβουμε για να δούμε περισσότερα από αυτό, κάτι που ήταν λίγο τολμηρό, δεδομένου ότι δεν είχαμε ιδέα τι ήταν”, πρόσθεσε.

Αν και δεν είναι σίγουρο για το πώς η μπάλα κατέληξε να είναι θαμμένη στην παραλία, ορισμένοι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι μπορεί να προήλθε από δορυφόρο ή διαστημόπλοιο.

Ο Mark Morabito, πρόεδρος της Virgin Galactic, ο οποίος επί του παρόντος εκπαιδεύεται να γίνει αστροναύτης, δήλωσε ότι είναι 99% βέβαιος ότι πρόκειται για δεξαμενή υδραζίνης από “κάποιου είδους έναν πύραυλο”. Αυτοί οι μη επανδρωμένοι πύραυλοι χρησιμοποιούνται για την εκτόξευση δορυφόρων στο διάστημα.

ball bahames




Total
0
Shares
Previous Article
maravas kostas pylh

Παρατηρήσεις και προτάσεις του Δημάρχου Πύλης Κ. Μαράβα για τον νέο εκλογικό Νόμο για την Αυτοδιοίκηση

Next Article
Ινδία: Κόκορας σκότωσε το αφεντικό του

Ινδία: Κόκορας σκότωσε το αφεντικό του

Related Posts