Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μύλος των Ξωτικών 2021-2022 – το «φιλί της ζωής» και ευκαιρία ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας του Δήμου Πύλης

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πύλης - Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Πύλης για τον θάνατο του Προέδρου της ΤΚ Γόμφων Ποντίκα Κωνσταντίνου - Η απόφαση του ΔΣ Δήμου Πύλης για την εγκατάσταση επτά Αιολικών Πάρκων στις κορυφές του Ορεινού Όγκου του Δήμου - Δήμος Πύλης

Μύλος των Ξωτικών 2021-2022 – το «φιλί της ζωής» και ευκαιρία ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας του Δήμου Πύλης

Ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με το e-trikala & το Δήμο Τρικκαίων – διοργανώνουν την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9.30π.μ. ενημερωτική συνάντηση εργασίας με θέμα «Η παρουσία του Ορεινού Όγκου στον Μύλο των Ξωτικών 2021-2022».

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Πύλης και καλούνται να παραβρίσκονται όλοι οι αναπτυξιακοί φορείς της περιοχής που εμπλέκονται με τον οποιονδήποτε τρόπο στην τοπική οικονομία και ιδιαίτερα στον τομέα της φιλοξενίας και του τουριστικού προϊόντος.

Παρόντες θα είναι ο Δήμαρχος Πύλης κ.Μαράβας, η εξουσιοδοτημένη υπεύθυνη του δημ.σύμβουλος κα.Μαρίνα Πανάγου, οι συναρμόδιοι αντιδήμαρχοι και φυσικά ο Δ/ντης του e-trikala κ.Οδυσσέας Ράπτης, ο οποίος θα παρουσιάσει τα καίρια σημεία της φετινής ιδιαίτερης και εξαιρετικά σημαντικής διοργάνωσης.

Η προσέλευση του κοινού είναι ελεύθερη, αλλά λόγω του covid-19 και των μέτρων που πρέπει να τηρηθούν, θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των παραβρισκόμενων εντός της αίθουσας με προτεραιότητα στους εκπροσώπους φορέων.

Πληροφορίες 2434350318 Α.Τ.Τ.Ο.Ανάπτυξης Δ.Πύλης.




Total
0
Shares
Previous Article
Παραολυμπιακοί Αγώνες: "Χρυσοί" με παγκόσμιο ρεκόρ Γκαβέλας και Γκαραγκάνης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: "Χρυσοί" με παγκόσμιο ρεκόρ Γκαβέλας και Γκαραγκάνης

Next Article
Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας και Τρικάλων για την εβδομάδα

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”