Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μπούρμπος Βασίλειος: Ανθρωπιά, κατανόηση και ενσυναίσθηση για ένα δήμο που μας αξίζει

Vasilis Mpourmpos Fanis Stathis

Μπούρμπος Βασίλειος: Ανθρωπιά, κατανόηση και ενσυναίσθηση για ένα δήμο που μας αξίζει

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟI

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοίκητές εκλογές στον Δήμο Μουζακίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ορμώμενος από την ανάγκη μου για προσφορά και συμμετοχή στα κοινά.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Δρακότρυπα , ενώ κατά την ενήλικη ζωή μου, είμαι μόνιμος κάτοικος Μουζακίου. Απόφοιτος λυκείου, άνθρωπος της δουλειάς και του μόχθου , αυτοδημιούργητος, έμαθα από μικρό παιδί να αγωνίζομαι, να θέτω στόχους και να τους υλοποιώ. Από το 1992 ασχολούμαι επαγγελματικά με την εστίαση (Babylon, Prince, τωρινή επιχείρηση People ). Στο παρελθόν (2011-2017) , διετέλεσα πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας (Β΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου), ενώ λίγο νωρίτερα (2008-2011) είχα αναλάβει την ΑΕ Μουζακίου (Δ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου), στην οποία είμαι και νυν πρόεδρος.

Ως εν δυνάμει εκλεγείσας σύμβουλος, στοχεύω με ανθρωπιά, κατανόηση και ενσυναίσθηση, να σταθώ στο πλευρό όλων των συνδημοτών μου, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη και ευκολότερη καθημερινότητα, δίνοντας τους παράλληλα μια φωτεινή προοπτική. Βασιζόμενος στις βαθιές μου αξίες, στην εργατικότητα και οργανωτικότητα μου, διατίθεμαι να δουλέψω αρμονικά, παραγωγικά και απολύτως στοχευμένα, δίχως να υπολογίζω κόπο και χρόνο, διασφαλίζοντας στο μέγιστο δυνατό, ένα καλύτερο αύριο για τα 27 χωριά του δήμου μας, δίκαια και ισότιμα, ανάλογα με τις ανάγκες τους, πόσο μάλλον στις επείγουσες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ο δήμος μας είναι βαθιά τραυματισμένος για δεύτερη φορά και οφείλουμε όχι μόνο να τον θεραπεύσουμε αλλά και να τον προασπίσουμε, να σηματοδοτήσουμε την πρόοδο και την εξέλιξη του, με όραμα και ρεαλισμό, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές σε κάθε τομέα της επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής.

Δεσμεύομαι ότι την ψήφο σας θα την τιμήσω, θα την σεβαστώ και θα την αξιοποιήσω δυναμικά, με ήθος και ανιδιοτέλεια.

Με εκτίμηση,
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ

NEA POREIA FINAL 01
Total
0
Shares