Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μπουκουβάλας Γεώργιος: Ρήξη για να έχουμε ζωή

Mpoukouvalas Georgios ypopsifios mera25

Μπουκουβάλας Γεώργιος: Ρήξη για να έχουμε ζωή

Με καθαρή τη συνείδησή μας σας ζητάμε να μας στηρίξετε εκλογικά, γιατί κρατήσαμε αλώβητο το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, μένοντας πιστοί στο μεγάλο δημοψηφισματικό ΟΧΙ του λαού και της νεολαίας στις 5 Ιουλίου 2015, χωρίς να υπολογίζουμε κυβερνητικές, βουλευτικές και κομματικές καρέκλες.

Δεν υποταχτήκαμε, δεν συμβιβαστήκαμε, δεν προσκυνήσαμε το εγχώριο και διεθνές οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.

Εχουμε τεράστια και διαχρονική αγωνιστική προσφορά, πολιτική για την ενότητα όλης της Αριστεράς και εναλλακτική πρόταση.

Στα ψηφοδέλτιά μας μπορούν να δουν τον εαυτό τους οι νέοι/ες που εξεγείρονται, αλλά και οι μεγαλύτεροι που συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες.

Να μην χαραμιστεί η οργή για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που εκφράζουν τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές.

Η εκλογική συνεργασία ΜΕΡΑ25, ΛΑΕ ΑΑ, άλλων αριστερών δυνάμεων και ανένταχτων σε ένα μέτωπο Ρήξης, ανατροπής και αλλαγής, είναι ένα πρώτο βήμα σε ενωτική κατεύθυνση.

Αιχμές αυτού του κοινού πλαισίου συνεργασίας είναι:

  • Κατάργηση Χρηματιστηρίου Ενέργειας.Κοινωνικοποίηση ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ και επανασύσταση Ενιαίας ΔΕΗ.
  • Εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος.Ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας στον δανεισμό και στις συναλλαγές: Σπάσιμο του τραπεζικού μονοπωλίου στις ηλεκτρονικές πληρωμές, μέσω της ίδρυσης Δημόσιου Συστήματος Ηλεκτρονικών Πληρωμών.
  • Ανάκτηση από το δημόσιο των ιδιωτικοποιημένων δημόσιων επιχειρήσεων και υποδομών στρατηγικής και κοινωνικής σημασίας.Επαναφορά των Συλλογικών Σύμβάσεων εργασίας.
  • Διεκδίκηση βαθιάς διαγραφής δημοσίου χρέους.Κούρεμα χρεών των υπερχρεωμένων μικρομεσαίων και φτωχότερων λαϊκών νοικοκυριών. Παύση κατασχέσεων, πλειστηριασμών, εξώσεων σε λαϊκές κατοικίες. Άμεση κατάργηση του «Ηρακλή», ίδρυση δημόσιας επιχείρησης διαχείρισης κόκκινων δανείων και νέου Οργανισμού Κοινωνικής Στέγης.

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ  ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ




Total
0
Shares
Previous Article
koukoumtzi Roula syriza karditsa

Μητσοτάκης για ντιμπέιτ: «Ευχαρίστως ναι αλλά όχι!»

Next Article
syriza egainia Karditsa

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. στην Καρδίτσα