Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) Being Alive – Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) Being Alive - Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) Being Alive

Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Μουσικό αφιέρωμα στην σπουδαία αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιό, συγγραφέα, συνθέτη τραγουδιών, παραγωγό ταινιών και σκηνοθέτη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στις 9 το βράδυ στην αίθουσα συναυλιών «Έρση Σαράτση» στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου με τη μοναδική φωνή της σοπράνο Σύλβιας Τσιμπανάκου και τη πιανίστα Αννίτα Λεφάκη με μουσικές και τραγούδια του Μουσικού Θεάτρου (Music Theater) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου.

Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια και μουσικές από έργα και ρόλους που καθιέρωσαν τη σπουδαία Μπάρμπαρα Στρέϊζαντ που θα αποδώσουν οι δυο Βολιώτισσες καλλιτέχνιδες και καθηγήτριες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου παρουσιάζοντας έργα από την παγκόσμια σκηνή του Μουσικού Θεάτρου (όπως “Funny Girl”, “Cats”, “Hello Dolly”, “A star is born”), καθώς και τραγούδια από γνωστά και αγαπημένα μιούζικαλ.

Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) Being Alive - Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Στο Μουσικό Αφιέρωμα συμμετέχει και το μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου «Voice & Voices» που αποτελείται από σπουδαστές του τμήματος μονωδίας και σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Προτείνεται για την αποφυγή συνωστισμού η επικοινωνία καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) με τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου (Μεταμορφώσεως 1, τηλέφωνο 24210 36992) καθώς και προσωπικά ( 3μ.μ. έως 9 το βράδυ) ή και τηλεφωνικά ( 3 μ.μ. έως 5 το απόγευα) για την ονομαστική κράτηση θέσεων.
Total
0
Shares
Previous Article
Prasino Tameio Stergiou

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

Next Article
Παραλαβή προσκλήσεων για το Final 4 του τελικού Κυπέλλου Volleyball στην Λάρισα - Στην Λάρισα το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Βόλει το διήμερο 29-30 Μαρτίου

Στην Λάρισα το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Βόλει το διήμερο 29-30 Μαρτίου