Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μουζάκι: Πραγματοποιήθηκε η συναυλία “Το Τζιβαέρι μας, Νοσταλγικό ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες”

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, με μεγάλη επιτυχία, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου, η εκδήλωση “Το Τζιβαέρι μας, Νοσταλγικό ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες”.

Οι θεατές απόλαυσαν και τραγούδησαν μαζί με τη χορωδία, χορούς και τραγούδια από τις περιοχές της Μικράς Ασίας. Η εκδήλωση έκλεισε με το γνωστό σε όλους μας “Έχε γεια Παναγιά”.

Στο τέλος αποδόθηκαν ευχαριστίες στους συντελεστές:

Στο χορευτικό του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ” και στο χοροδιδάσκαλό τους κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο, Διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στους μουσικούς Κων/νο Κατσόγιαννο στο κύμβαλο, Βαγενά Λευτέρη στο μπουζούκι, Δεληγιάννη Ηρακλή στο βιολί, Δεληγιάννη Νίκο στο τουμπερλέκι και τη Στασινού Ζωή στο φλάουτο.

Στους μαθητές των παραρτημάτων, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, Μουζακίου, Μαυρομματίου, Λαζαρίνας και στη δασκάλα τους Μαρία-Χριστίνα Μητροπούλου.

Εκ μέρους όλων των συντελεστών ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και να μην λησμονούμε ποτέ “Το Τζιβαέρι μας” !!!




Total
0
Shares
Previous Article

«Εάλω» τ’ ΑΓΡΑΦΑ; ... και με «κερκόπορτα» τις ΑΠΕ;

Next Article

Τιμήθηκε η Μνήμη της Αγίας Γλυκερίας στις Λογγιές Ροπωτού

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…