Μουζάκι ParaRace 2018 – PHOTO & VIDEO

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Περιφερειακός Αγώνας Αποστάσεων Διθέσιων Α/Π και Β΄Κατηγορίας που διοργάνωσε η Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας-ΑΔΥΘΕ- στο Μουζάκι, το 3ήμερο 21-23/9/2018, με την υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου.

Οι αθλητές των διθέσιων Α/Π, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις διαφορές του να αγωνίζονται με διθέσιο εξοπλισμό και πλήρωμα και οι νεοεισερχόμενοι αθλητές που συμμετείχαν στα αγωνιστικά τασκ, πετώντας μαζί σε πολλούς έμπειρους πιλότους που πετούσαν στα τασκ, εκτός συμμετοχής, έμαθαν και άκουσαν πολλά θέματα που σχετίζονται με τους αγώνες Α/Π και είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν στην πράξη την τεχνική του αγώνα και να εξασκήσουν την τακτική τους.

Ακολουθούν πίνακες αποτελεσμάτων:

pararace mouzaki 1

pararace mouzaki 2

Με την ευκαιρία του αγώνα πολλοί αθλητές -εκτός των κριτηρίων των παραπάνω κατηγοριών συμμετοχής- ήρθαν στο Μουζάκι σαν ελέυθεροι επισκέπτες και προπονήθηκαν σε αγωνιστικά τασκ, βοηθώντας με την παρουσία τους, τους νεοεισερχόμενους αθλητές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατηγοριών Διθέσιων και Β Κατηγορίας στην ιστοσελίδα του αγώνα-αλλά και ανεπίσημα συνολικά αποτελέσματα και για όλους όσους όσους πέταξαν στα τασκ

https://www.livetrack24.com/events/moyzaki18/el

Στον Αέρα

 

Η Προσγείωση

 

Απονομές Βραβείων

VIDEO
Total
0
Shares