Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μουζάκι: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής της Προεθνικής Παμπαίδων Βόλεϋ

Το Μουζάκι επίκεντρο του Ελληνικού Βόλεϋ αυτό το καλοκαίρι

Μετά την Εθνική ομάδα των Παίδων που κατέκτησε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βόλεϋ και την Εθνική Πανκορασίδων που τερμάτισε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, στην 5η θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, σειρά έχει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϋ των Παμπαίδων στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου.

Η διαδικασία της επιλογής των 16 καλύτερων στην Ελλάδα, από τους οποίους οι 12 θα στελεχώσουν την νέα Εθνική, πραγματοποιήθηκε από 17 – 21 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ.

Στο Μουζάκι βρέθηκαν το τετραήμερο αυτό ο υπεύθυνος για τον αντρικό βόλεϋ και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας των αντρών κ. Σωτήρης Δρίκος, ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος, άμεσος συνεργάτης του κ. Δρίκου και προπονητής της Εθνικής Εφήβων-Παίδων κ. Νίκος Ζαλμάς, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ. Άρης Γιαμακίδης και κ. Σωκράτης Τζιουμάκας, οι Περιφερειακοί Προπονητές κ. Σταύρος Γεράνιος (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ), κ. Μανώλης Μανωλάκης (ΚΡΗΤΗ), Νίκος Μούχλιας (ΕΒΡΟΣ), κ. Τάκης Χριστοφορίδης (ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), κ. Χρήστος Μακρής (ΘΕΣΣΑΛΙΑ), κ. Σπύρος Κυριακάκης (ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ), κ. Κώστας Μολυβάς (ΑΘΗΝΑ-ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ), κ. Φώτης Κυριακού (ΑΘΗΝΑ-ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ).

Επίσης στο Μουζάκι παραβρέθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ο Γενικός Γραμματέας κ. Σιδέρης, υπεύθυνος ανάπτυξης στο Διοικητικό κομμάτι και ο κ. Βογιατζής, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και υπεύθυνος όλου του προγράμματος και της φιλοξενίας των κλιμακίων.

Ο κ. Ζαλμάς ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία δήλωσε: “Βρεθήκαμε σε ένα πολύ φιλόξενο μέρος για να κάνουμε την επιλογή των 16, οι οποίοι θα συγκροτήσουν την νέα Εθνική ομάδα στην κατηγορία των Παμπαίδων, Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία των παιδιών που εν μέσω καλοκαιριού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ήρθανε από όλη την Ελλάδα στο Μουζάκι, παίξανε τέσσερα παιχνίδια μεταξύ τους, βιντεοσκοπηθήκανε, κάνανε όλες τις μετρήσεις και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό για να μπούνε στην Εθνική ομάδα. Είναι μία πρώτη κρίση στην ηλικία αυτή καθώς όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα μέσα σε έξι μήνες. Η σκληρή δουλειά τώρα ξεκινά για τα παιδιά αυτά, θα πρέπει να δουλέψουν πολύ και δε χρειάζεται να επαναπαυθούν αλλά ούτε και να απογοητευθούν, γιατί μπροστά τους τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν πολλές ακόμα κρίσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό, την Αντιδήμαρχο κ. Φασιανού, την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα κ. Ρούσσα, το προσωπικό της Εστίας και του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Βογιατζή για την οργάνωση όλου του project, αλλά και όλους τους Ομοσπονδιακούς και Περιφερειακούς Προπονητές που βρέθηκαν στο Μουζάκι για να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στα παιδιά.”

Η Εθνική ομάδα των Παμπαίδων θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Μουζάκι έως τις 2 Αυγούστου οπότε και θα αναχωρήσει για την πόλη Ιβάνιτσα της Σερβίας, όπου θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_2

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_1

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_8

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_9

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_10

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_11

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_12

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_4

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_5

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_6

Εθνική_Παμπαίδων_Βόλεϋ_2016_7




Total
0
Shares
Previous Article

13ο συμπόσιο τέχνης “δρυάδες 2016”: “από την γραφή στην αυτοσχέδια σκηνή”

Next Article

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας