Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τo Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στο 17ο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

 

Το 17ο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών οργανώθηκε με τη φιλοδοξία να αποτελέσει το βήμα όχι μόνο σε διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και σε νέους ερευνητές, σε μαθητές αλλά και καθηγητές για παρουσίαση εργασιών, για κατάθεση προβληματισμών και προτάσεων σχετικά με τη φυσική, για να οικοδομηθούν γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας στον επιστημονικό χώρο αλλά και στην εκπαίδευση και φυσικά για την αναβάθμιση της φυσικής.

Με την προτροπή της φυσικού του Σχολείου μας, Αθηνάς Χαρσούλα, μαθητές των δύο πρώτων τάξεων του Λυκείου συμμετείχαν σε αυτό και όχι μόνο ως απλοί θεατές. Οι μαθητές της Β’ τάξης Λυκείου Λαμπρινή Κυρίτση και Παναγιώτης Κωτούλας «έγιναν και αυτοί Εισηγητές» συμμετέχοντας  στον ομότιτλο μαθητικό διαγωνισμό που οργανώθηκε στα πλαίσια αυτού του συνεδρίου και παρουσιάζοντας με επιστημονική σοβαρότητα τις εργασίες τους σχετικά με τη «Δίδυμη Γένεση» η πρώτη και την «έννοια της μάζας από το Νεύτωνα στον Higgs» ο δεύτερος. Από την Α΄Τάξη Λυκείου συμμετείχαν οι μαθήτριες Κλειώ Αλεξανδρή και Άννα Βασιλοπούλου.

Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2018-2019

Next Article

Εργαστήριο για την νεανική επιχειρηματικότητα

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…