Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μουσική αποστολή στην Αμερική 6944127157

Για ακόμη μια φορά η γνωστή Τρικαλινή ομάδα
ntaoylia
Για ακόμη μια φορά η γνωστή Τρικαλινή ομάδα, Μίλτος Κρανιάς, Χρήστος Κιτσόπουλος, Αχιλλέας Χαχάμης, βρέθηκαν στο Λος Άντζελες της Αμερικής για δύο ακόμη εμφανίσεις…
Το Σάββατο στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 ήταν στο Anaheim του Λος Άντζελες για τον παναρκαδιακό χορό του συλλόγου Νέα Μαντινεία Τριπόλεως με πρόεδρο την κυρία Δήμητρα Καπογιάννη. Είναι για τέταρτη φορά στην συγκεκριμένη εκδήλωση η συμμετοχή των Τρικαλινών, με μεγάλη πάντα επιτυχία με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τρίκαλα και Τρίπολη έχουν αναπτύξει πλέον μία πολύ καλή σχέση πραγματικής φιλίας και άριστης συνεργασίας. Φίλοι από Λος Άντζελες, Σαν Ντιέγκο και Αριζόνα παραβρέθηκαν στο Ελληνικό αυτό γλέντι με κύριο τίτλο “η άλωση της Τριπόλεως”ενώ για πρώτη τους φορά, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 έκαναν εμφάνιση στο University of LA πανεπιστήμιο στο τμήμα ψυχολογίας μετά το κάλεσμα της κ. Ελένης Κούλος.
Η παλιά φίλη της Τρικαλινής μουσικής ομάδας,  Dr Elleni Koulos είναι εξουσιοδοτημένη κλινική ψυχολόγος και ερευνήτρια του Ελληνικού λαϊκού χορού, παθιασμένη με την ψυχολογία και τον Ελληνικό χορό σε συνδυασμό με  καλό τραγούδι που όλα αυτά μαζί φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά που είναι και ο κύριος στόχος της παρουσίασης αυτής που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου με χορούς από Γράμμουστα, Σάμο και Θεσσαλία. 40 χορευτές με Ελληνικές φορεσιές και τρεις γενιές να χορεύουν μαζί. Στους θεσσαλικούς χορούς  συμμετείχε  και η κόρη του Μίλτου Κρανιά,  Ελευθερία, που ως Καραγκούνικης καταγωγής χόρεψε με φορεσιά Καραγκούνας . Οι Αμερικάνικες  μουσικές προσκλήσεις συνεχίζονται…!!
IMG 20191008 084347 375



Total
0
Shares
Previous Article
asep 1

Πρόσληψη στην ΑΑΔΕ 75 τελωνειακών υπαλλήλων

Next Article
kostic

37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας: Σημαντικές Προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό