Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου: 3ος Αγώνας Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος

Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου

Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου: 3ος Αγώνας Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος

Διεξήχθη ο 3ος Αγώνας Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου

Στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης, το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου θέλοντας να τιμήσει τον Ήρωα της επανάστασης του 1821 Γεώργιο Καραϊσκάκη αλλά και την γενέτειρά του το Μαυρομμάτι, είχε αναλάβει και αφιέρωσε την πρώτη του επίσημη αθλητική διοργάνωση την οποία και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία.

Σε ρυθμούς scramble κινήθηκε ο Δήμος Μουζακίου αυτήν την Κυριακή, αφού για πρώτη φορά το αθλητικό Σωματείο Μ.Σ.Μ έχει αναλάβει την διοργάνωση αγώνα scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας και κατάφερε να φέρει εις πέρας άξια μια τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση.

Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου

Την Κυριακή 03 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή «Νιζηρός» της κοινότητας Φαναρίου ο χώρος γέμισε με μοτοσυκλέτες προσφέροντας άφθονο θέαμα στους λάτρεις του σπορ.

Οι άνθρωποι του Μ.Σ.Μ εδώ και αρκετό καιρό αγωνίστηκαν σκληρά καθημερινά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανταποκρίθηκαν επάξια στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.

Ο κόπος και οι αγωνιώδεις προσπάθειές μας ανταμείφτηκαν φέροντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ανεβάζοντας τον πήχη ανάλογων διοργανώσεων πιο ψηλά.

Ενωθήκαμε και τα καταφέραμε. Η συγκίνηση και η χαρά μεγάλη.

Η αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Μουζακίου καθώς επίσης και η έμπρακτη συμπαράσταση των επιχειρηματιών, συνέβαλαν καθοριστικά στην προσπάθειά μας αυτή, για την υλοποίηση και την επιτυχία αυτής της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης, ενισχύοντας και προβάλλοντας για άλλη μια φορά με την απήχηση της, την γενέτειρα του ήρωα μας Γ. Καραϊσκάκη και τον ιστορικό Δήμο μας.

Ο Μ.Σ.Μ έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, σε όλους τους δημότες μας από τις πλαγιές του «Νιζηρού» με τους 56 αθλητές, που τίμησαν τον Γ. Καραϊσκάκη.

Συγχαρητήρια σε όσες και όσους κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις και ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι αγωνίστηκαν και απόλαυσαν αυτή τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους αθλητές-τριες, που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, τα Σωματεία τους, τις αγωνιστικές ομάδες, και το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε.

Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου

Για την αθλητική αυτή εκδήλωση απηύθυναν εγκάρδιους χαιρετισμούς ο Υπουργός Δικαιοσύνης  κ. Τσιάρας Κώστας και η βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, όπως οι συνημμένες επιστολές, οι οποίες αναρτώνται παρακάτω και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

[pdf-embedder url=”https://mouzakinews.gr/wp-content/uploads/2021/10/ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΥΠΟΥΡΓΟΥ-Κ.-ΤΣΑΡΑ.pdf” title=”ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΤΣΑΡΑ”] [pdf-embedder url=”https://mouzakinews.gr/wp-content/uploads/2021/10/ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ-Κ.-ΣΚΟΝΔΡΑ.pdf” title=”ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΣΚΟΝΔΡΑ”]

Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου

Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωτσός Γεώργιος, ο Αντιπεριφεριάρχης ΠΕ Καρδίτσας  κ. Νούσιος Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Στάθης Θεοφάνης, όπου και απηύθυναν εγκάρδιους χαιρετισμούς για την διοργάνωση και η Πρόεδρος του Δ.Σ και Πρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Μαρία Καραμπέκου.

Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το τμήμα αθλητικών φορέων της ΠΕ Καρδίτσας και το Δασαρχείο Καρδίτσας, για την άψογη συνεργασία, την στήριξη τους και την αδειοδότηση της 1ης μας επίσημης αθλητικής  διοργάνωσης.

Την Διοικητή του Α.Τ. Μουζακίου κ. Κωνσταντίνα Παλάντζα για την διάθεση Αστυνομικής δύναμης και την λήψη μέτρων τροχαίας.

Τους εθελοντές-τριες οι οποίοι-ες έσπευσαν άμεσα, να συνδράμουν μετά το κάλεσμα του Συλλόγου.

Τους χορηγούς της διοργάνωσης που για άλλη μία φορά πίστεψαν σε εμάς και στήριξαν έμπρακτα το νέο αγωνιστικό μας ξεκίνημα.

Την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης, το Δ.Σ της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε  και την επιτροπή  Enduro.

Τον Γραμματέα της ΜΟ.ΛΕ.Κ (Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας) κ. Παναγιώτη Τάκο για την πολύτιμη Γραμματειακή υποστήριξη της Διοργάνωσης.

To mouzaki news κ.Ιωάννη Στάθη και κ.Νικόλαο Ζαρνακούπη για την Φωτογράφιση με Drone και Αεροβιντεοσκόπηση του Αγώνα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Μουζακίου κ.Στάθη Θεοφάνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, και την πολύπλευρη ενεργή στήριξη και συνεργασία του, προκειμένου ως Μ.Σ.Μ. να φέρουμε σε πέρας μια μεγάλη και απαιτητική διοργάνωση στον Δήμο μας, με απόλυτη επιτυχία.

Ο Μ.Σ.Μ και όσοι τον πλαισιώνουν καταθέτουν την αγάπη, το μεράκι και τις δυνάμεις τους, για να αναδείξουν το άθλημα αυτό, προάγουμε τον αθλητισμό, προβάλλουμε τον τόπο μας και είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά το δύσκολο έργο μας, με ζήλο, αγάπη, ενθουσιασμό και όραμα!!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  του Μ.Σ.Μ.

Δουμανάς Νέστορας
Total
0
Shares