Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μητσοτάκης για ντιμπέιτ: «Ευχαρίστως ναι αλλά όχι!»

koukoumtzi Roula syriza karditsa

Μητσοτάκης για ντιμπέιτ: «Ευχαρίστως ναι αλλά όχι!»

Γράφει η Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή

Σχετικά με το ντιμπέιτ που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας στον Μητσοτάκη. Από τη μία ο Μητσοτάκης λέει ότι το δίλλημα των εκλογών είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Από την άλλη αποφεύγει την τηλεοπτική αντιπαράθεση και τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα όπως ο διάβολος το λιβάνι. Θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος. Το ίδιο άλλωστε έκανε και στο παρελθόν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δηλαδή, ο Μητσοτάκης λέει στον Έλληνα πολίτη: «ψήφισε εμένα και όχι τον Τσίπρα αλλά μη μου ζητάς να συγκριθώ μαζί του, δε θέλω. Ψήφισε με στα τυφλά. Πίστευε και μη ερεύνα».

Προτιμά ο Μητσοτάκης να ξεφτιλιστεί στα μάτια των ψηφοφόρων ακόμα και του κόμματός του, αρνούμενος να αντιμετωπίσει τον κύριο αντίπαλό του κατά πρόσωπο.

Βέβαια σε αυτή του τη δειλία και κουτοπονηριά έχει τις πλάτες των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων της διαπλοκής που αντί να τον ρωτήσουν το αυτονόητο: «κ. Μητσοτάκηδιεκδικείται να γίνεται πρωθυπουργός απέναντι στο Αλέξη Τσίπρα και αρνείστε το ντιμπέιτ μαζί του, τι φοβάστε;» Βρίσκει και τα κάνει, αφού στα ελληνικά ΜΜΕ επικρατεί Ομερτά (ο νόμος της σιωπής των μαφιόζων).

Φυσικά οΈλληνας πολίτης δεν τρώει κουτόχορτο. Θα δώσει ηχηρή απάντηση στην κάλπη, εκεί που αυτός αποφασίζει και κάνει κουμάντο. Θέλω προσωπικά να προτείνω μια εναλλακτική διέξοδο στον κ. Μητσοτάκη. Ντιμπέιτ με το κέρινο ομοίωμα του Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα φιμωμένο. Να έχει και σκονάκια τις απαντήσεις των ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του.

Και πάλι θα δειλιάσει. Θα αρνηθεί. Και ξέρετε γιατί; Γιατί είναι μια μαριονέτα του συστήματος που λυμαίνεται τη χώρα. Δεν μπορεί το παιδί. Προτιμά τη χλεύη από την τόλμη μιας τηλεοπτικής αντιπαράθεσης.

Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή

Υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ιστορικός-Αρχαιολόγος, MSc, Επιθεωρήτρια Δικτύου ΕΛΤΑ Courier




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΕ Μουζακίου - ΑΕ Λεονταρίου σήμερα Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου - Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία της Α' ΕΠΣΚ - ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα αγώνων πρωταθλημάτων και κυπέλλου

ΕΠΣ Καρδίτσας: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου (29/4-30/4/2023)

Next Article
Mpoukouvalas Georgios ypopsifios mera25

Μπουκουβάλας Γεώργιος: Ρήξη για να έχουμε ζωή

Related Posts