Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήτσιος, Γιαβρούτας και Καραούζας στον Καραϊσκάκη Μαυρομματίου!

Μήτσιος, Γιαβρούτας και Καραούζας στον Καραϊσκάκη Μαυρομματίου!

 

Στο…90′ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Καραϊσκάκης Μαυρομματίου προχώρησε σε τρεις προσθήκες, εμπλουτίζοντας το ρόστερ του για το β’ μισό της σεζόν!

Η ομάδα του Νίκου Ματρακούκα απέκτησε τους Δημήτρη Μήτσιο, Γιώργο Γιαβρούτα και Θωμά Καραούζα, αποκτώντας τρεις έξτρα λύσεις για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΚ!

Ο Δημήτρης Μήτσιος επιστρέφει στον Καραϊσκάκη μετά από απουσία μισής σεζόν, διάστημα στο οποίο ενίσχυσε τον ΑΣ Αργιθέας. Είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Τη σεζόν 2017-18 στον Καραϊσκάκη Μαυρομματίου, σημείωσε 3 γκολ στη Β2 ΕΠΣΚ, ενώ παλαιότερα φόρεσε και τη φανέλα του Αστροναύτη Γελάνθης. Στο φετινό α’ μισό της σεζόν σκόραρε δύο φορές στη Β2 ΕΠΣΚ με τον ΑΣ Αργιθέας.

Ο Γιώργος Γιαβρούτας είναι μεσοεπιθετικός που πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Γ’ Ερασιτεχνικής με τον ΑΣ Αργιθέας τη σεζόν 2017-18.

Στο α’ μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Λαζαρίνας στη Β2 ΕΠΣΚ και πλέον θα φορά τη φανέλα μιας ακόμη ομάδας της περιοχής, του Καραϊσκάκη, στην ίδια κατηγορία.

Τέλος, ο Θωμάς Καραούζας είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως χαφ. ο Καραούζας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Τιθορέας και πλέον θα επανδρώσει το ρόστερ των Κυανόλευκων στη Β’ Ερασιτεχνική.

karditsasportiva



Total
0
Shares
Previous Article
Σεμινάριο Body Music και μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική

Σεμινάριο Body Music και μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική

Next Article
kryologima gripi

Σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για την Εποχική Γρίπη 2018-2019

Related Posts