Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κκ Τιμόθεος για ομόφυλα ζευγάρια: «Η κατάσταση με την τεκνοθεσία θα είναι οδυνηρή» – Σοφός, ποιμαντικός και ειρηνικός ο λόγος του!

Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κκ Τιμόθεος για ομόφυλα ζευγάρια: «Η κατάσταση με την τεκνοθεσία θα είναι οδυνηρή» – Σοφός, ποιμαντικός και ειρηνικός ο λόγος του!

Με σοφά λόγια, μειλίχιο ύφος και διατυπώσεις καταλλαγής αλλά και ουσιαστικές επισημάνσεις για το μέλλον των ανθρώπων, της πατρίδας και της αγροτιάς, τοποθετείται ο Σεβασμιότατος κκ Τιμόθεος και δείχνει τον δρόμο της ταπείνωσης, της λιγότερης οίησης και αλαζονείας στους κρατούντες της εξουσίας, οι οποίοι είναι ‘ορισμένου χρόνου’ και «ουκ αεί άρχουν»…κατά τον αρχαίο Αγάθωνα.

• Τιμή για την Καρδίτσα και ολόκληρη την Θεσσαλιώτιδα, η παρουσία του Μητροπολίτη μας κκ Τιμοθέου στην ύψιστη θέση του Πνευματικού – Εκκλησιαστικού Ηγέτη, του πατέρα και αδελφού όλων των ευσεβών Ορθοδόξων Ενοριτών μας!

•• Η Βουλή των 300 αντιπροσώπων του Έθνους (μεταξύ των οποίων και οι 4 Βουλευτές του ν. Καρδίτσας) καλούνται να τοποθετηθούν και να ψηφίσουν επί του σχεδίου νόμου που εισάγει & υποστηρίζει ο Υπ Επικρατείας κ. Α. Σκέρτσος, το οποίο ο έτερος Υπ. Επικρατείας κ. Μ. Βορίδης χαρακτήρισε ως αντισυνταγματικό και αντίθετο στις αξίες του Έθνους και της ελληνικής κοινωνίας.

^ Τα κόμματα του …”προοδευτικού” χώρου (ΣΥΡΙΖΑ / ΠΑΣΟΚ) στηρίζουν το ν/σ της πλειοψηφίας, υπερψηφίζουν – με σοβαρές αντιστάσεις από έλλογους βουλευτές που διαφωνούν και αντιπροτείνουν ένα ενισχυμένο «Σύμφωνο Συμβίωσης» και όχι ‘γάμο ομόφυλων’ – και ουσιαστικά υποκαθιστούν την απώλεια της δεδηλωμένης, που σε λίγες ώρες θα επισυμβεί στο ελληνικό κοινοβούλιο για πρώτη φορά στα …χρονικά από το 1974.

^ Δίνουν εκ των πραγμάτων παράταση ζωής στην εξουσία, στο κυβερνών κόμμα της ΝΔ και στο εξής ας αιτιώνται εαυτούς για την απόλυτη κυριαρχία του Μαξίμου και την ανυπαρξία θεσμικής Αντιπολίτευσης…

* Αξίζουν εύσημα -κατά άποψη μας που αναλύσαμε σε πρότερη αρθρογραφία μας- στους Πολιτικούς, που όρθωσαν ανάστημα συνείδησης και πραγματικού Ουμανισμού!

^ Για πρώτη φορά περνάει ν/σ με μειοψηφούσα την κοινοβουλευτική ομάδα που κυβερνάει -(μη δεδηλωμένη)- και σε προφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα και ιδιαίτερα της επαρχίας – περιφέρειας !

• Δυστυχώς τα θεσμικά αντίβαρα δεν λειτουργούν στην Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία μας, ο ρυθμιστικός ρόλος της ΠτΔ έχει εκμηδενιστεί …
Απομένει μονάχα η Δικαιοσύνη, ως έσχατο καταφύγιο …

^ Όμως …καιροφυλακτεί η λαϊκή κρίση, που βαθμολογεί όλους τους πολιτικούς, επιλέγει και στέλνει στο …σπίτι τους, όσους παρακούν τη φωνή της βάσης, της κοινωνίας παραβιάζοντας αξίες και πατροπαράδοτες αρχές που στηρίζουν συνοχή και πρόοδο!

Σύντομα θα «καθαρίσει η …ήρα από το σιτάρι» που λένε και οι δίκαια αγωνιζόμενοι αγρότες και γέροντες της ελληνικής υπαίθρου …

Η Θεσσαλία το έχει αποδείξει πρόσφατα με την μεγάλη αλλαγή της 15-10-23!!!

Δημήτρης Παπακώστας 15-2-2024
Νομικός – Αιρετός Θεσσαλίας (25 έτη)

@ η συνέντευξη του κκ Τιμοθέου :

https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1349096/mitropolitis-thessaliotidos-kai-fanariofersalon-timotheos-gia-omofula-zeugaria-i-katastasi-me-tin-teknothesia-tha-einai-oduniri/
Total
0
Shares
Previous Article
Innovent Forum 2024 1

Διήμερη υβριδική Εκδήλωση Επιστήμης & Τεχνολογίας | Innovent Forum 2024

Next Article
Το πιο λερωματικό παιχνίδι για παιδιά 2-6 ετών έρχεται στα Τρίκαλα!

Το πιο λερωματικό παιχνίδι για παιδιά 2-6 ετών έρχεται στα Τρίκαλα!