Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

tsiakos vasilis 1

Μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που πέτυχαν τους στόχους τους και πλέον ετοιμάζονται για τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για τους επιτυχόντες ξεκινά μια καινούργια ζωή. Πρόκειται για ένα νέο ελπιδοφόρο και όμορφο ξεκίνημα, καθώς στα φοιτητικά τους χρόνια θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις, εφόδια και εμπειρίες για την υπόλοιπη ζωή τους. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους επιτυχόντες όσο και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που μόχθησαν μαζί τους για να φέρουν αίσιο αποτέλεσμα. Επίσης θα πρέπει να εξάρω το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών λειτουργών της Καρδίτσας, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κρατούν την περιοχή μας ψηλά στη λίστα επιτυχιών για την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ωστόσο και όσοι σε αυτή τη φάση δεν πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο δεν θα πρέπει να απογοητευτούν. Έχουν μπροστά τους πολλές δυνατότητες και νέες ευκαιρίες και όπως λέει και ο σοφός λαός αρκετές φορές ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό».

Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες να έχουν μια παραγωγική και ευχάριστη φοιτητική ζωή και με την ολοκλήρωση των σπουδών τους να επιστρέψουν στη γενέτειρα τους για να προσφέρουν με τις γνώσεις και το δυναμισμό τους.




Total
0
Shares
Previous Article
karagiannis nikos

Συγχαρητήρια θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καραγιάννη στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων εξετάσεων

Next Article
maravas kostas 1

Μήνυμα Δημάρχου Πύλης Κ. Μαράβα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων