Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Κ. Τσιάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας ΝΔ Κώστα Τσιάρα

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Κ. Τσιάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί τον πρώτο αγώνα των νέων μας, στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, με πίστη στις δυνάμεις τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τη δοκιμασία των εξετάσεων, αλλά και όλες τις προκλήσεις, που θα ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στη σχολή της αρεσκείας τους και να επιτύχουν τους στόχους τους, στον κόσμο της γνώσης και της προόδου.

Η πολύμηνη προσπάθειά τους, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και τη συμπαράσταση των γονιών τους, φτάνει στο τέλος. Και δεν πρέπει να ξεχνούν, πως οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία σημαντική στιγμή στη ζωή τους, όχι όμως αυτή που καθορίζει τα πάντα. Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες θα «γεννιούνται» διαρκώς.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλες και σε όλους.




Total
0
Shares
Previous Article
kaph mouzakiou stathis fanis

Συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη με ΔΗΚΕΔΗΜ και μέλη του ΚΑΠΗ

Next Article
Συλληπητήριο μήνυμα Κ. Μαράβα για τον θάνατο του Μιχάλη Τσιούτσια

Συλληπητήριο μήνυμα Κ. Μαράβα για τον θάνατο του Μιχάλη Τσιούτσια

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…