Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σπύρου Λάππα για το Πάσχα

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Ο Σπύρος Λάππας τίμησε το κοινοβούλιο, το κόμμα, τον νομό

Μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σπύρου Λάππα για το Πάσχα

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Θερμές ευχές, να κυριεύσει τις καρδιές  μας το ακατανίκητο ΦΩΣ  της Ελλάδας που τραγούδησαν ο Ελύτης, ο Σεφέρης και άλλοι μεγάλοι ποιητές μας. Το ΦΩΣ που αγκαλιάζει την Ελλάδα να φέρει Ανάσταση Ανθρώπων και Συνειδήσεων,  η Επανάσταση της Φύσης  να σηματοδοτήσει  μια νέα αρχή με υγεία κι αισιοδοξία, με ελπίδα κι ευημερία. Η έκρηξη των λουλουδιών να γεμίσει χρώμα τις ζωές μας, που είναι σκοτεινιασμένες από την αδικία και τις αβυσσαλέες ανισότητες .

Να κερδίσουμε τις ζωές μας και να βγούμε νικητές και δυνατοί, να μη λησμονούμε τα λόγια του Ρίτσου: «Ακου τα σήμαντρα/των εξοχικών εκκλησιών./Φτάνουν από πολύ μακριά/από πολύ βαθιά./Απ’ τα χείλη των παιδιών/απ’ την άγνοια των χελιδονιών/απ’ τις άσπρες αυλές της Κυριακής/απ’ τ’ αγιοκλήματα και τους περιστεριώνες/των ταπεινών σπιτιών».

Το Πάσχα των Ελλήνων, το αιώνιο Πάσχα, η Άνοιξη, η Νεότητα του χρόνου, η επανάσταση φύσης και λουλουδιών  μας περιέχει καταλυτικά. Ας το ζήσουμε με κατάνυξη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ε. ΛΑΠΠΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.




Total
0
Shares
Previous Article
Tsiaras Kwstas ypourgos 1

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα για το Πάσχα 

Next Article
Μήνυμα βουλευτή Καρδίτσας Γιώργου Κώτσου για τον χαμό του καθηγητή και μέλους της Ελμε Βάιου Μπάτρα - Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας - Μήνυμα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού για την παγκόσμια ημέρα αγρότισσας 

Πασχαλινές Ευχές του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού  

Related Posts