Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Δημητρίου Αναγνωστόπουλου για την ανακοίνωση των βάσεων.

Anagnostopoulos antiperifereiarxis

Μήνυμα του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Δημητρίου Αναγνωστόπουλου για την ανακοίνωση των βάσεων.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας. Επίσης να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την ολόπλευρη στήριξη των υποψηφίων.

Για όσους δεν πέτυχαν τον στόχο τους δεν θα πρέπει να απογοητευτούν. Να είναι σίγουροι ότι θα τους δοθούν νέες ευκαιρίες για να δείξουν την αξία τους.

Εύχομαι σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, σπουδαστές και σπουδάστριες καλές σπουδές και μια όμορφη φοιτητική ζωή.

Δημήτριος Αναγνωστόπουλος

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας




Total
0
Shares
Previous Article
Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Καρδίτσας

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Καρδίτσας: Πολιτισμός και φύση. Δύο άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες της ανθρώπινης υπόστασης

Next Article
Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

Ορεινή Αργιθέα 20 Κοινοτήτων: 139 χρόνια ... υπεραιωνόβια νέα ελεύθερη !

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…