Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για την παγκόσμια ημέρα νερού

Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης για τη νέα σχολική χρονιά - Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πύλης για τον ξαφνικό χαμό του Προέδρου της Τ.Κ. Γόμφων - Μήνυμα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για την παγκόσμια ημέρα νερού - Συλληπητήρια Μαράβα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για την παγκόσμια ημέρα νερού

Η 22η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε το 1992 ως παγκόσμια ημέρα νερού.

Το νερό, αυτός ο φυσικός πλούτος, συνδεδεμένος με την ύπαρξη και εξέλιξη του ανθρώπου.

Ο Δήμος Πύλης έχει την ευλογία της ύπαρξης άφθονου και ποιοτικού νερού. Η μορφολογία του δήμου μας βοηθάει να έχουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό σε ικανοποιητική ποσότητα.

Η ΔΕΥΑ Πύλης επωμίζεται την ευθύνη να εξασφαλίζει καθαρό και ποιοτικό νερό σε κάθε δημότη, όπου κι αν βρίσκεται γεωγραφικά.

Με συνεχείς παρεμβάσεις στις υποδομές, στο μηχανολογικό εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό, αναβαθμίζει συνέχεια τις παρεχόμενες υπηρεσίες της στους καταναλωτές.

Η σημερινή όμως μέρα θα πρέπει να  σταθεί και ως αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στο περιβάλλον, και τις επόμενες γενιές.

Ακολουθούμε συνετή και υπεύθυνη στάση απέναντι στη φύση, αποφεύγουμε την άσκοπη κατανάλωση νερού, και το προστατεύουμε από κάθε μορφή ρύπανσης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνουμε, αλλά και γι’ αυτά που δεν κάναμε για να διασφαλίσουμε τη συνέχεια.

Προσέχουμε λοιπόν το νερό για να έχουμε.




Total
0
Shares
Previous Article
18o dimotiko sxoleio karditsas theatriko 3

Θεατρικό παιχνίδι στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Next Article
syllogos argitheaton trikalon apogevmatino 1

Κορυφαίο το Απογευματινό του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων