Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Δ. Αναγνωστόπουλου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Anagnostopoulos antiperifereiarxis

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Δ. Αναγνωστόπουλου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Μήνυμα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Δημήτριου Αναγνωστόπουλου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 είναι μία διαχρονικά επίκαιρη υπενθύμιση του χρέους μας να συνεχίζουμε με ακατάπαυστη αποφασιστικότητα τον αγώνα για τη διασφάλιση της εθνικής  ανεξαρτησίας.

Το σθένος, η αποφασιστικότητα και η ομοψυχία που συνεπήραν τους Έλληνες τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 και τους οδήγησε στο Έπος του Σαράντα παραμένει πάντα η περίτρανη απόδειξη ότι εμείς οι Έλληνες ,όταν είμαστε ενωμένοι , μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δύσκολη στιγμή και περίσταση.

Το χρέος μας στους ήρωες του 1940 είναι να κρατήσουμε την πατρίδα αλώβητη και να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ευημερούσα και αξιοζήλευτη, να μείνουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στις ιστορικές μας αξίες και να υπερασπιζόμαστε τη δικαιοσύνη και τον ανθρωπισμό.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες !

Δημήτριος Αναγνωστόπουλος

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας




Total
0
Shares
Previous Article
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023» - Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου - Κωστής Νούσιος

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Next Article
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου - Δήμος Σοφάδων: 220.000 ευρώ έκτακτη ενίσχυση για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου