Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για την ανακοίνωση του βάσεων των πανελληνίων εξετάσεων 2022

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023» - Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου - Κωστής Νούσιος

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για την ανακοίνωση του βάσεων των πανελληνίων εξετάσεων 2022

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κλείνει ένας ακόμη κύκλος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, που και φέτος ήταν δύσκολος εξαιτίας της πανδημίας.

Η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων φτάνει στο τέλος της και ανοίγει πλέον ένα καινούριο κεφάλαιο γνώσης και εξειδίκευσης, που θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία τους αυτή, αποτέλεσμα μιας προσπάθειας ετών, τους γεμίζει ικανοποίηση και δύναμη, για να συνεχίσουν.

Να συγχαρώ επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που ήταν ‘’συμμαχητές’’ σ΄αυτόν τον αγώνα, με σταθερή και ολόπλευρη στήριξη και που σήμερα καμαρώνουν.

Ωστόσο, όσοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τίποτε δεν τελείωσε εδώ. Οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι το μόνο μέσο για την κατάκτηση της γνώσης και της ζωής. Υπάρχει πάντοτε η επανάληψη της προσπάθειας και φυσικά τόσες άλλες ευκαιρίες έξω από το σχολείο, για πρόοδο και προκοπή. Σ΄ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις, πάμπολλες είναι οι δυνατότητες, για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Εύχομαι σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, σπουδαστές και σπουδάστριες καλές σπουδές και μια όμορφη φοιτητική ζωή.

Total
0
Shares