Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για την ανακοίνωση του βάσεων των πανελληνίων εξετάσεων 2022

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023» - Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου - Κωστής Νούσιος

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για την ανακοίνωση του βάσεων των πανελληνίων εξετάσεων 2022

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κλείνει ένας ακόμη κύκλος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, που και φέτος ήταν δύσκολος εξαιτίας της πανδημίας.

Η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων φτάνει στο τέλος της και ανοίγει πλέον ένα καινούριο κεφάλαιο γνώσης και εξειδίκευσης, που θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία τους αυτή, αποτέλεσμα μιας προσπάθειας ετών, τους γεμίζει ικανοποίηση και δύναμη, για να συνεχίσουν.

Να συγχαρώ επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που ήταν ‘’συμμαχητές’’ σ΄αυτόν τον αγώνα, με σταθερή και ολόπλευρη στήριξη και που σήμερα καμαρώνουν.

Ωστόσο, όσοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τίποτε δεν τελείωσε εδώ. Οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι το μόνο μέσο για την κατάκτηση της γνώσης και της ζωής. Υπάρχει πάντοτε η επανάληψη της προσπάθειας και φυσικά τόσες άλλες ευκαιρίες έξω από το σχολείο, για πρόοδο και προκοπή. Σ΄ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις, πάμπολλες είναι οι δυνατότητες, για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Εύχομαι σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, σπουδαστές και σπουδάστριες καλές σπουδές και μια όμορφη φοιτητική ζωή.




Total
0
Shares
Previous Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση επιχειρηματικών ανεμογεννητριών στα Άγραφα και στα άλλα βουνά της Θεσσαλίας

Next Article
Tsiakos Vasilis 800x600 1

Μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου για τους εισαχθέντες στα Πανεπιστήμια